Vár a Banff Hegyifilm-fesztivál

Felkészültél a kalandra? A Banff Hegyifilm-fesztivál világ körüli turnéja 2016. április 5. és 8. között érkezik meg a budapesti Corvin moziba!

Szerző:
PR-cikk
Fotó:
Austin Siadak
Matt Baker (banff.hu)
2016. március 11.

Felkészültél a kalandra? A Banff Hegyifilm-fesztivál világ körüli turnéja 2016. április 5. és 8. között érkezik meg a budapesti Corvin moziba!

 

Real Rock 10 - A line across the sky


Adrenalindús kalandok földön, vízen és levegőben; lélegzetelállító tájak, torokszorító pillanatok és elképesztő felvételek. A négynapos filmfesztiválon számos kísérőprogrammal is várnak a szervezők. A nyitóestén a filmek legrangosabb nemzetközi versenyén, Az év legjobb hegyi filmje címmel jutalmazott The Great Alone-t és az alaszkai Iditarodot Balogh Ottó, a verseny első magyar indulója mutatja be a Banff közönségének.


A Banffon lesz az „Év mászása 2015” díjátadó ünnepség a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség szervezésében. A fesztiválra érkezőket a Gravity Academy unicikli-triál-parkour csapata szórakoztatja majd bemutatójával. Németh Csaba ultrafutó pedig az Ultra Trail du Mont Blanc verseny szépségeiről és kihívásairól mesél a közönségnek.

 

Inspirálódj! Fedezd fel a kalandsportok világát a legjobb sportolók és a legtehetségesebb filmesek alkotásain keresztül. A Banff közösségépítő élmény is, és egy remek alkalmat kínál arra, hogy ihletet meríts belőle a következő nagy kalandhoz.

 

Chasing Niagara

 

Bővebb információ és jegyvásárlás: www.banff.hu 

 

(x)

 


 

 

 

Cikkajánló