MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya
2017.12.12. 13:33,   Szöveg: MTSZ,   Fotó: Gulyás Attila

Hamarosan kapható a megújult kéktúrás igazolófüzet

Kiadónk, a Magyar Természetjáró Szövetség december 19-én bocsátja útjára az Országos Kéktúra új igazolófüzetét.

Hosszú előkészítő munka után végre a kéktúrázók kezébe kerülhet a megújult Országos Kéktúra útvonalvázlata és igazolófüzete. A színes, kivehető áttekintő térképpel ellátott kiadvány december 19-től lesz kapható az MTSZ webshopjában. Addig is itt van az MTSZ szakmai csapatától kapott kedvcsináló:

 

 

Tisztelt Kéktúrázók, Kedves Természetjáró Barátaink!

 

Nagy örömmel jelentjük be, hogy hamarosan kézbe vehetitek és használhatjátok az Országos Kéktúra (OKT) megújult igazolófüzetét. Az arculati és tartalmi elemek megválasztásánál igyekeztünk a mai kor elvárásai mellett a korábbi füzetek hagyományait is figyelembe venni.

Reméljük, színes arculata megnyeri tetszésetek, míg a lényegre törő, pontosított tartalmak a könnyű áttekinthetőségnek köszönhetően érdemben is segítik majd a kéktúrázást.

 

 

Minden igazolófüzet tartalmaz egy kivehető, színes áttekintő térképet, amelynek a hátoldalán a magassági profil mentén mind a közlekedési-tömegközlekedési metszőpontok, mind a kiemelt látnivalók feltüntetésre kerültek. Ez a melléklet az esztétikus megjelenés mellett jól mutatja az OKT változatosságát, országon átívelő karakterét. 

 

 

Bízunk benne, hogy fáradozásunk nem volt hiábavaló, és sikerül a megújult füzet kapcsán bővíteni a kéktúrázók népes táborát.

 

Az MTSZ szakmai csapata

 

 

Természetesen az új kiadvány rengeteg gyakorlati kérdést is felvethet a teljesítés kapcsán, ezért az MTSZ szakmai csapata egy összefoglaló tájékoztatót tett közzé, ami ide kattintva érhető el.


HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz jelentkezz be!


Eddig hozzáfűzött kommentek (1):
Kabar 2017.12.13. 21:00
Kérdés, hogy az új és régi füzet, hogyan fog egymás mellett élni? Pl. Átjárható lesz? Az eddig megtett túrák igazolások átvihetők- és ha igen, hogyan az újba? (Mert szívesen használnám az új színes változatot, ugyanakkor nem szeretném elveszíteni sem az eddig megtett kilométereket, amt a régi füzetbe gyűjtöttem!)Gondolom a régi továbbra is használható marad. Legalábbis remélem! Jó lenne erről is majd valami infó!🤔
Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. október
Ángyán Krisztián:
Vintgar-szurdok
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...