MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya
2018.03.01. 08:00,   Szöveg: Turista Magazin,   Fotó: Gulyás Attila

Szeretnél egy kisvasutas térképet ajándékba?

Egy plusz lapszámot és kisvasutas térképet adunk ajándékba, ha márciusban fizetsz elő ránk.

A márciusi számunkkal együtt egy kisvasutas térképet kapnak ajándékba az előfizetőink. Ha valamilyen csoda folytán még nem tartozol közéjük, de érdekel a természetjárás, és szeretnél egy menő kisvasutas térképet, most egyszerre teljesülhet minden kívánságod: fizess elő márciusban a Turista Magazinra, és megkapod ajándékba a márciusi számot is a kisvasutas térképpel együtt, így 10+1 magazinhoz juthatsz hozzá. Nem mellesleg, ha március 31-én az előfizetőink között tudhatunk, automatikusan részt veszel a sorsolásunkon, amelyen egy Deuter SPEED LITE 15 típusú hátizsákot nyerhetsz!

 

 Magyarország összes működő kisvasútja (nyomvonalakkal, leírással és mozdonyokról készült grafikákkal) szerepel azon a térképen, amit márciusban kapnak az előfizetőink a magazinnal együtt

 

 

Előfizetni itt tudsz a magazinra, a márciusi számot és a térképet az előfizetés során megadott postázási címre küldjük. Az akció a március 31-ig megrendelt előfizetések esetén érvényes. Az előfizetés kezdetét áprilistól állítsd be, így ajándékba kapod a márciusi számot.


HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz jelentkezz be!


Eddig hozzáfűzött kommentek (1):
versenyszellem 2018.03.11. 19:16
Tisztelt Szerkesztoseg!

Kezhez kapva az ujsagot, meglepve tapasztaltam, hogy a jelzett terkep, melynek feltüntetett neve Magyarorszag Kozforgalmu Kisvasutjai, megkulonboztetes nelkul jeleniti meg a Nyitran, Kassan, Feketebalogon, Ungvaron,Beregszaszon, Bradon es Aradon, vagyis jelenlegi hatarainkon tul mukodo kisvasutakat.
Igy vagy a terkep cimet kell meglehetosen pontatlannak tekintenem, vagy azt kell hinnem hogy szandekosan szeretnek az olvasokkal elhitetni, hogy marpedig ezek a vasutak, ezeken a helyszineken szinten Magyarorszaghoz kapcsolodnak, netan tartoznak.

Ennelfogva szeretnek erdeklodni, milyen megfontolasbol mellekeltek egy 'pontatlan' terkepet az újságukhoz.

valaszukat elore is koszonom
udvozlettel egy lelkes olvasojuk!
Közösségi oldalak
A hónap fotója
2018. december
Nagy Ferenc:
Tükröződés
36. GERECSE 50
Így látták az idei Gerecse teljesítménytúrák résztvevői ezt a borongós, kissé hűvös, húsvét...