MOLFresh Corner

MOL természetjáró blog

Túrapraktika blog a MOL támogatásával

2019.12.31.

2020-ban új bloggal jelentkezünk: benne hasznos praktikákat, tippeket szeretnénk a természetet járók számára összegyűjteni és havonta közkinccsé tenni.

Tesszük ezt a MOL jóvoltából, akinek támogatásával a blog egész évben frissülni tud. Olyan tanácsok, úti tippek, trükkök és praktikus ötletek tárháza lesz e blog, ami kezdő és haladó túrázók számára is adhat majd új vagy régi-új apropót az erdőjárásra és a minket körülvevő csodás természet megismerésére. Induljunk hát, irány a friss levegő és a verőfényes napsütés!

Hiker woman with trekking sticks climbs steep on mountain trail, focus on boot
Fotó: Adobe Stock
Kampány a biztonságos utazásért

Kampány a biztonságos utazásért

2020.06.09.

Közös kampányt indított a Magyar Turisztikai Ügynökség, a MOL, a MÁV és a Volánbusz. A cél, hogy mindenkiben tudatosítsák: itthon biztonságosan utazhatnak, és a koronavírus-járvány lecsengése után újra felfedezhetik Magyarország csodáit.

→ Tovább
Életmentők a hátizsákban

Életmentők a hátizsákban

2020.06.01.

Túrázás közben a váratlan helyzetekre is fel kell készülni, hiszen magashegységi környezetben akár egy komolyabb esőzés vagy egy 2-3 órás kényszerpihenő is kihűléshez vezethet menedék vagy felszerelés hiányában. Segítünk, hogy mik legyenek nálad feltétlen, ha magashegységben túrázol.

→ Tovább