MOLFresh Corner

MOL természetjáró blog

2019. december 31.

Túrapraktika blog a MOL támogatásával

2020-ban új bloggal jelentkezünk: benne hasznos praktikákat, tippeket szeretnénk a természetet járók számára összegyűjteni és havonta közkinccsé tenni.

Tesszük ezt a MOL jóvoltából, akinek támogatásával a blog egész évben frissülni tud. Olyan tanácsok, úti tippek, trükkök és praktikus ötletek tárháza lesz e blog, ami kezdő és haladó túrázók számára is adhat majd új vagy régi-új apropót az erdőjárásra és a minket körülvevő csodás természet megismerésére. Induljunk hát, irány a friss levegő és a verőfényes napsütés!

Zemplén legszebb kilátópontjai

Zemplén legszebb kilátópontjai

2021.10.07.

Nem mindennapi panorámaélményt nyújtanak a Zemplén belső, vadregényes táján magasodó sziklabércek. Híresebb ormai közül az Országos Kéktúra mentén is találunk párat, amiket az erre járóknak bűn kihagyniuk.

→ Tovább
Fák, parkok, kilátók – A tolnai dombok legszebb erdei ösvényein

Fák, parkok, kilátók – A tolnai dombok legszebb erdei ösvényein

2021.09.13.

Ha évente egyszer mentek kirándulni, az most legyen! A kora őszi erdőnél aligha van csodálatosabb. Mi a Tolna megyei Tamási környéki erdőkbe vettük be magunkat, és nem bántuk meg. Akár egy egész napos családi túrára is felfűzhetők a látnivalók, amit a gyerekek is imádni fognak. Játékos erdei utak, kilátók, romantikus tó, és már a szerelmes szarvasok is bőgnek.

→ Tovább