Árváltozás - drágul, de bővül is a Turista Magazin

Továbbra is az előfizetőknél az előny!

2013. március 6.

Továbbra is az előfizetőknél az előny!

Márciustól emelt áron, 745 Ft-ért lehet megvásárolni a Turista Magazin új lapszámait. Az (MTSZ) már a tavalyi kiadói jog megszerzésekor is azzal a szándékkal vágott bele a lap „felélesztésébe”, hogy az a kornak megfelelő, modern, tetszetős, és a piaci igényeknek megfelelő kiadványként népszerűsödjön.

 

 

A korábbi lapszámok evolúciója jól mutatja azon törekvéseinket, hogy a hazai turistaság számára színes, szórakoztató, és hasznos olvasmányt igyekszünk nyújtani. Ahhoz, hogy a szakmai körök, a forgalmazók és az ügynökségek számára is versenyképes termékről beszélhessünk, egy magasabb kategóriába emeltük a Turista Magazint.

 

A minőségi magazinkészítés emelkedő előállítási költségei mellett viszont több oldalon gazdagabb és tetszetősebb tartalmat is tudunk nyújtani,. A februári kiadás, már új lapszerkezettel, modernizált külsővel került az olvasók kezébe. A visszajelzésekből kiderült, hogy jól gondolkodtunk - az emberek szívesebben áldoznak többet egy termékért, ha az lényegesen jobb minőséget garantál.

 

Egyre több érdeklődő választja az előfizetés kényelmes és kedvezményes módját, így az árváltozásnál is tartottuk magunkat a bevált gyakorlathoz. Hűséges olvasóink számára 600 Ft / lapszámért küldjük a kiadványt, amivel egy év alatt továbbra is 2 lap árát spórolhatják azokhoz képest, akik egyedi termékként vásárolják a magazint. A kényelmes házhoz szállításon kívül ők állandó nyerési esélyekkel is számolhatnak - előfizetési játékainkon havonta értékes nyereményeket sorsolunk köztük.

 

Előző egyedi ár:
1 lap - 495 Ft
11 lapszám - 5445 Ft
Új egyedi ár:
1 lap - 745 Ft
11 lapszám - 8195 Ft
Előző éves előfizetés:
1 lap - 400 Ft
11 lapszám - 4400 Ft
Új éves előfizetés:
1 lap - 600 Ft
11 lapszám - 6600 Ft

 

 

 

 

 

 

Cikkajánló