Átadtuk a Hideglelés játékunk főnyereményét

Mínusz 16 fokban kellett aludni a Galya-kilátó tetején a végső győzelemhez.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Tengerszem
Gulyás Attila
2016. március 25.

Mínusz 16 fokban kellett aludni a Galya-kilátó tetején a végső győzelemhez.

Tavaly december elején indítottuk a Hideglelés a bivakszálláson elnevezésű játékunkat, amelynek fődíja egy Deuter Aircontact 55+10L típusú hátizsák a Tengerszem túrafelszerelés- és túrabolt jóvoltából. Ezt a zsákot az nyerhette meg, aki a leghidegebb körülmények között töltött egy éjszakát a Galya-kilátóban a tél folyamán. A fődíj mellett miden hónapban egy-egy Deuter Exosphere -4° hálózsákot is nyerhetett az a „szerencsés” bivakoló, aki az adott hónapban kifogta a leghidegebb éjszakát a kilátó tetején.

 


A hálózsákok után, március 24-én adtuk át a játék fődíját, amit Pintér Judit vihetett haza. Judit még január elsején töltött egy éjszakát a kilátó tetején, amikor is mínusz 16 fokot mértek a Galyatető Turistacentrum munkatársai. Mivel ennél már nem regisztráltak hidegebb estét Galyatetőn, a Deuter hátizsák sorsa is eldőlt. Ezúton gratulálunk még egyszer a nyertesnek, és köszönjük a Galyatető Turistancentrum munkatársainak és a Tengerszemnek a közreműködést!

 

Úton a világhír felé

 

A kilátóval kapcsolatban azóta több örömteli fejlemény is történt, a Daily Mail mellett számtalan külföldi online magazin kezdett el érdeklődni az építmény és a szomszédságában álló Galyatető Turistacentrum iránt, valamint bekerült a legnagyobb amerikai online építészmagazin, az Architizer éves versenyébe Renováció kategóriában. Ez a megmérettetés április 1-ig tart, addig lehet a kilátóra is szavazni ezen az oldalon.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:


Hegyi cidri kilátással

Felrobbantotta az internetet a Galya-kilátó



Cikkajánló