Élj környezettudatosan, pihenj a zöldben! - Danubius Családi Zöld Nap

Játékos és látványos programok, kreatív foglalkozások, akadálypálya és koncertek várják a vendégeket a Feneketlen-tónál szeptember 14-én.

Szerző:
Danubius Hotels Group
Fotó:
Danubius Hotels Group
2014. augusztus 8.

Játékos és látványos programok, kreatív foglalkozások, akadálypálya és koncertek várják a vendégeket a Feneketlen-tónál szeptember 14-én.

Kibővült programkínálattal várja a családokat a Danubius Hotels szeptember 14-én vasárnap 10.00 - 17.00 óra között a Feneketlen-tó körüli hatalmas zöld parkban.


A hagyományteremtő szándékkal életre hívott környezettudatos rendezvény immár harmadik alkalommal hívja fel a figyelmet arra, milyen fontos szerepe van rohanó világunkban a vizeknek, erdőknek, a természetes élővilágnak.

 


A Danubius és partnerei kicsiknek és nagyoknak szóló játékos és látványos programjai szórakoztatva tanítanak meg arra, hogyan óvhatjuk környezetünket a hétköznapokban. Lesz környezettudatos játszóház, kisállat és kutyás bemutatók, madaras és vizes játékok, kreatív foglalkozások, erdei élmény akadálypálya, mozgásprogramok, arborétum séta.


A Magyar Dal Napja alkalmából fellép a Zöld Napon Farkasházi Réka és a Tintanyúl együttes, akik nemcsak a Danubius Bubbles Club apró tagjait, de a szülőket is kellemes mesés-zenés élményekkel örvendeztetik meg. És amíg a kicsik a Danubius Bubbles Club animációs programjain játszanak vagy a hatalmas és kedves sárkányokkal ismerkednek, az anyukákat a Danubius Hölgyklub sátorban gyógyvízkóstoló, egészségmérés, stresszoldási gyakorlatok, masszázslehetőség, arc-, kéz- és testápolási, gyógyítási tippek várják.

 


A Danubius Családi Zöld Napon képviseltetik magukat a Danubius Bubbles Club, Premier Fitness és Emporium brandjei, jelen lesz a Budai Sas Hegy Természetvédelmi Terület, a Magyar Madártani Egyesület, a Cerberos Állatvédő Egyesület, a Budai Arborétum, a Mecsek Ökocsali, az ÖKO-PACK játszóház, a Bioderma, a Szépművészeti Múzeum, a Vízművek, a Skoda, a Szent Márton Gyermekmentők, a Gyermekekkel a Természetért Alapítvány, a Magyar Természetjáró Egyesület, a Hármashatár-hegyi Erdei iskola és a Főként Nőként Műhely.


Részletes program: www.danubiushotels.hu/zoldnap

Cikkajánló