Időjárás-tervező appot fejleszt az MTSZ

A rendkívül sikeres túratervező alkalmazás után egy újabb hasznos fejlesztést jelentett be a Magyar Természetjáró Szövetség.

Szerző:
TM
Fotó:
TM
2019. április 1.

A rendkívül sikeres túratervező alkalmazás után egy újabb hasznos fejlesztést jelentett be a Magyar Természetjáró Szövetség.

A Természetjáró mobilapplikáció után egy újabb izgalmas fejlesztésnek örülhetnek a természetjárók: időjárás-tervező appot jelentettek be a Magyar Természetjáró Szövetség illetékesei. „Az Androidon és iOS-en egyaránt elérhető alkalmazás célja, hogy bárki az igényeinek megfelelő időjárást tervezhessen a kirándulásához, így remekül együtt használható a túratervező appunkkal” - árulta el lapunknak Farkas Péter, a Természetjáró.hu főszerkesztője.

 


„Az alkalmazás használata pofonegyszerű, egy legördülő menü segítségével állíthatunk a levegő hőmérsékletén, a csapadék mennyiségén, illetve az eget borító felhőréteg vastagságán, az alapbeállítást ugyanis napsütésre és 22 fokra állítottuk, de nyilván sokan keresik a kihívást, és szeretnének kifejezetten rossz időben kirándulni. Extra szolgáltatás, hogy télen a hó mennyiségét is be lehet állítani az appunkkal, így garantáltan hóbiztos helyekre mehetünk síelni, legalábbis fejben” - mondta Farkas Péter, aki hozzátette, hogy hamarosan elkészítik az ingyenes applikációjuk angol nyelvű változatát, mert rengeteg megkeresésük érkezett külföldről.

 

Kapcsolódó cikkeink:

Minden kiderül a legújabb túratervező alkalmazásról

Óriási siker a Természetjáró applikáció

Elindult a Természetjáró túratervező oldal

 

Cikkajánló