Jelvénygyűjtők évzáró találkozója

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság immár hagyományosan, ebben az évben is megtartja a jelvénygyűjtő túrák résztvevőinek évzáró találkozóját.

Szerző:
DDNPI
Fotó:
Shutterstock
2014. december 4.

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság immár hagyományosan, ebben az évben is megtartja a jelvénygyűjtő túrák résztvevőinek évzáró találkozóját.

A jelvénygyűjtő túrasorozat célja, hogy az év folyamán minél többen megismerhessék térségünk természeti értékeit, valamint egyúttal egy játék is, amelynek résztvevői az összegyűjtött jelvények száma alapján különböző értékű ajándékokat kapnak a pécsi Tettye Oktatási Központban megrendezett évzáró találkozón.

 

Szeretettel várjuk minden kedves túratársunkat a rendezvényre,
2014. december 9-én (kedden), 17.00 órára!
Helyszín: Pécs, Tettye tér 8., DDNPI Tettye Oktatási Központ

 


Program: Fotóvetítéssel egybekötött visszatekintés és élménybeszámoló 2014 túráiról.
Kiállítás az idei év jelvényein szereplő ábrák alapját képező eredeti festményekből. Ünnepélyes díjátadó: a jelvénygyűjtő túrák résztvevőinek jutalmazása. A hagyományoknak megfelelően szeretnénk megkérni mindenkit, aki kedvet érez egy rövid vetítéshez és élménybeszámolóhoz, hogy hozza magával 20 legkedvesebb felvételét, melyeket idei jelvénygyűjtő túráinkon készített. A vetítéshez szükséges felszerelést (laptop, projektor, diavetítő) biztosítjuk.

 

Kérjük kedves túratársainkat, hogy részvételi szándékukat jelezzék, valamint az idén összegyűjtött jelvények számát is közöljék velünk, 2014. december 5-ig.


Jelvényeit mindenki hozza magával!

Cikkajánló