Megújul a tagszervezeti regisztrációs felületünk

Január elsejétől egy teljesen új, felhasználóbarát felületen lehet megújítani a tagságokat, valamint újonnan csatlakozni a Magyar Természetjáró Szövetséghez.

Szerző:
MTSZ
2022. december 16.

Január elsejétől egy teljesen új, felhasználóbarát felületen lehet megújítani a tagságokat, valamint újonnan csatlakozni a Magyar Természetjáró Szövetséghez.

A Magyar Természetjáró Szövetség egy új tagszervezeti regisztrációs felületet indít el 2023. január 1-jétől. Az alábbiakban néhány hasznos tanácsot adunk az oldal használatához (a részletes, lépésről-lépésre segítő leírás, a cikk végén érhető el, egy csatolt pdf-ként).

A tagszervezeti regisztráció weboldal: https://tagsag.mtsz.org/

1. Már meglévő tagszervezeteinknek:

Ha még nincs profilja, akkor a tagszervezet kapcsolattartójának kell regisztrálnia a webes felületre és el kell végezni az adategyeztetést. Ezek után e-mailben megy ki tájékoztatás a fizetési tudnivalókról és további lépésekről.

A tagdíj befizetésére az adatok általunk történő ellenőrzése után lesz lehetőség, amelynek sikerességéről külön e-mailben fogjuk értesíteni a kapcsolattartót. Fontos, hogy a kapcsolattartó innentől nem csak információkat kap az e-mail címére, hanem felhasználóvá is válik a felületen, ezért központi, egyesületi e-mail címet csak abban az esetben ajánlunk megadni, ha az oda érkező leveleket valóban csak a kapcsolattartó vagy a vezetőség látja.

A tagszervezeteink jelenlegi kapcsolattartói december végén fognak egy részletes tájékoztató e-mailt kapni a teendőkről és a felület 2023. január 1-től válik számukra elérhetővé.

Mivel a tagdíjak befizetésének dokumentálása is az új a felület segítségével történik, ezért arra kérünk minden egyesületünket, hogy a tagdíjat ne fizessék ki előre, mert a 2023-as év regisztrációja 2023. január 1-jén indul.

2. Új, leendő tagszervezeteknek:

Ha az MTSZ tagszervezete szeretne lenni, akkor az első lépés az, hogy a tagsag@termeszetjaro.hu email címre elküldi az egyesület nevét, címét és egy kapcsolattartói e-mail címet. Ez alapján kap lehetőséget az adategyeztetésre, amelyet már az elküldött regisztrációs felületen kell megtenni.

Itt az adatok kitöltését az adatokat beküldő fél is elvégezheti (ő lesz megjelölve kapcsolattartónak), de ha szükséges, akkor másik kapcsolattartót is megadhat. A tagdíj befizetésére az adatok általunk történő ellenőrzése után lesz lehetőség, amelynek sikerességéről külön e-mailben fogjuk értesíteni a kapcsolattartót.

3. Adatváltozások bejelentése:

A regisztráció lezárása – az az a tagsági érvényesítést követően, év közben az adatok módosítására nincs lehetőség a felületen. Minden adat, kapcsolattartó vagy képviselő változást a tagsag@termeszetjaro.hu címre kell jelezni.

Cikkajánló