Megújult, és klassz lett a budakeszivadaspark.hu

Új dizájnnal, felhasználóbarát struktúrával, kétnyelvű menürendszerrel, mobiltelefonra és tabletre optimalizált oldallal várja az internetes látogatókat a Budakeszi Vadaspark az új honlapján. 

Szerző:
Budakeszi Vadaspark
Fotó:
Budakeszi Vadaspark
TM
2019. január 18.

Új dizájnnal, felhasználóbarát struktúrával, kétnyelvű menürendszerrel, mobiltelefonra és tabletre optimalizált oldallal várja az internetes látogatókat a Budakeszi Vadaspark az új honlapján. 

Az új arculattal és tartalommal rendelkező honlapon lehet már online időpontot foglalni a különböző szakvezetésekre, programokra és táborokba, ami jelentősen leegyszerűsíti a jelentkező családok, csoportok és pedagógusok dolgát, és megkönnyíti a kapcsolattartást. A felület ráadásul két nyelven (magyarul és angolul) is elérhető.

 

 

Az weboldal minden mobil eszközön jól használható, úgyhogy a látogatóknak lehetősége van akár helyben böngészni az információk között. Könnyen elérhető módon, külön oldalsávban kaptak helyet a legfontosabb és a leggyakrabban keresett tartalmak, úgymint a nyitvatartás, a jegyárak, és a napi programbontás is. Kiemelt helyet kaptak a különböző szolgáltatások, így például a Kalandpark híreit is könnyen megtalálhatják az érdeklődők az állatok bemutatásával kapcsolatos számos egyéb ismeret között. A felhasználók ráadásul Budakeszi Vadasparkot alapító, és a főváros környéki erdőket kezelő Pilisi Parkerdő Zrt. honlapjára is könnyedén átnavigálhatnak, valamint a Hármashatár-hegyi Kirándulóközpont programjairól is első kézből értesülhetnek.

 

 

A megújuló honlap számos korábbi informatikai fejlesztést foglal egységes keretbe: tavaly júliustól ugyanis már intelligens mobilfizetési megoldással is megváltható a belépőjegy, novembertől elindult az Instagram-profil, a régóta meglévő Facebook-oldal pedig töretlen népszerűségnek örvend. A kényelmi szolgáltatásokkal bővített honlap így nemcsak támogatója, de kiváló kiegészítője is a már meglévő platformoknak. A megújult webfelület új címen, a budakeszivadaspark.hu néven érhető el, de használatban marad a régebben megszokott honlapcím is.

 

Kapcsolódó cikkeink:

Ismét két hiúza lett a Budakeszi Vadasparknak

Budakeszi Vadaspark, az erdei tudástér

Dinók a főváros mellett 

Cikkajánló