Orsi sütije, lufi kavalkád és gyermekpálya

Gyerek- és kiegészítő programok a Mozgásvilág csillebérci tesztnapján. A Turista Magazinból pedig aki szombaton egyet vesz, kettőt kap!

Szerző:
forrás: www.mozgasvilag.hu
2013. szeptember 23.

Gyerek- és kiegészítő programok a Mozgásvilág csillebérci tesztnapján. A Turista Magazinból pedig aki szombaton egyet vesz, kettőt kap!

Mit csinál a gyerek amíg Apa teszteli a kerékpárokat, Anya pedig a bakancsokat? Hát Ő is tesztel! Alsó-Ausztriai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából egy izgalmas kerékpáros ügyességi pályán gurulhatnak és egy felfújható gyermek labirintusban is sok kaland vár rájuk szeptember 28-án.

A felszerelés miatt sem kell aggódni! Alsó-Ausztria fejvédőket és gyermekbringákat is szolgáltat. Sőt, a gyermekpályán Neuzer és Merida gyermekbringákat is ki lehet próbálni.

 

Amíg a gyerek ügyeskedik a szülők rástartolhatnak az exkluzív Alsó-Ausztriai nyereményekre. 2 felnőtt és 2 gyerek kerékpáros utazást, másik 2 szerencsés felnőtt pedig egy őrületes ötschergrabeni kanyontúrával gazdagodhat.

 

Éhen sem fog senki maradni, mert a Pikáns Ételbár többek között házi hamburgerrel és desszertekkel pl. óriás palacsintával vár mindenkit. Sőt, aki a házias ízeket igazán szereti, a Kétkerék Vendégház sátránál megkóstolhatja a híres Orsi-féle sütiket és ha elég szemfüles akkor 13 órakor a tortavágáson is ott lehet, amit a kifejezetten kerékpáros turistákat kiszolgáló vendégház 5. születésnapja alkalmából vágnak fel.

 

A csöppségeket több helyen lufikkal várják, sőt az Author standon a lufikat szabad, sőt érdemes is kipukkasztgatni, mert különböző kedvezmények lapulhatnak bennük. A Merida standon a tesztélményéken felül vadonatúj 2014-es kulcstartót és fényvisszaverő csíkot kaptok ajándékba.

Ha a túl sok lehetőségtől elfáradtok sebaj, a Just&Nahrin ingyenes lábmasszázzsal!

 

A rendezvényről még többet megtudhattok korábbi cikkünkből!

 

Cikkajánló