Keresés eredménye

Élmények a természetben – öt klassz program gyerekeknek

Egy kirándulás már önmagában is szuper program a gyerekek számára, de az élményeket még lehet fokozni, például olyan túrákkal, programokkal és tanösvényekkel, amelyeket kifejezetten gyerekek számára alakítottak ki. Néhány ötlet kisgyerekes családok számára, Pécstől Aggtelekig.

2021.08.06.

Gyerkőcös túra a „Mászóka-hegységben”

Így hívták a gyerekek rövid, de nagyon látványos túránkat a Szulyói-sziklákon (Súžovské skaly). A megállapítás nem is esik messze az igazságtól: a kárpáti összehasonlításban is jelentős sziklaalakzatok Szlovákia egyik legjelentősebb sziklamászó terepének számítanak.

2017.08.03.

Ötletek szünidei élménygyűjtögetéshez

Barangoljatok a vadregényes gemenci erdőben, ringatózzatok a Tisza hullámain a mesebárka fedélzetén, utazzatok vissza az időben a középkorba, sőt tovább, egészen a dinoszauruszok koráig - ha nem szeretnéd, hogy a nyári szünidő a négy fal között teljen, kerekedjetek fel a csemetével, és irány az alábbi célpontok valamelyike.

2015.07.03.

7 tábor, amivel feldobod a gyerek nyarát

Új barátságok, izgalmas kirándulások, nagy nevetések, ropogó tűz és énekszó - a nyári táborok emléke az ember egész életét végigkíséri. Hamarosan itt a suli vége, ne engedd, hogy a gyerek a négy fal között unatkozzon! A Turista Magazin most összegyűjtött néhány táborozási lehetőséget, hogy biztosan feledhetetlen legyen a nyár.

2015.06.05.

Gyermeknapon is zakatolnak a kisvasutak

A gyerekek imádják a kisvasutakat, május utolsó vasárnapja pedig az ő napjuk. Összegyűjtöttünk néhány hétvégi kisvasutas programot, amelyre érdemes elvinni a gyerkőcöket, mert biztosan jól fogják érezni magukat.

2015.05.29.

A Mikulás kisvasúttal érkezik

Idén decemberben is számos helyen és időpontban lehet hazánk kisvasútjain megemlékezni Szent Miklós ünnepéről, s találkozni magával a nagyszakállú Mikulással. 

2013.11.21.