Romantikus este a Valentin Expresszen

2015. február 14-én svédasztalos vacsorával és zenélő kisvonattal várnak a Kismaros és Királyrét között közlekedő járaton.

Szerző:
www.kisvasut-kiralyret.hu - DBS
Fotó:
Gulyás Attila
2015. január 23.

2015. február 14-én svédasztalos vacsorával és zenélő kisvonattal várnak a Kismaros és Királyrét között közlekedő járaton.

Pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt ajánlott téli programot jelenthet a Valentin Expressz, ahol a csodálatos börzsönyi naplementét tekinthetitek meg a kisvonat ablakból lágy zene mellett, miközben a kályhában ropog a tűz. A Valentin Vonat programja 17.50-kor kezdődik Kismaros állomáson. Kiérve a Morgó-völgyből - optimális időjárás esetén - Szokolyánál megláthatjátok a lenyugvó nap sugarait is.

 

A Kismaroson felszálló utasok ismerősüknek, párjuknak rendelhetnek virágcsokrot, még romantikusabbá téve az estét. Ezeket a program kezdetén, 17.50-kor vehetik át a kismarosi felvételi épületben, majd átadhatják kedvesüknek, szeretteiknek.

 

Királyrétren bőséges svédasztal várja az utazókat. A vacsora mellé welcome drink is dukál. Az étkezést követően a Valentin Vonat Királyrét állomásról 19.38-kor indul vissza Kismaros állomásra, ahonnan csatlakozással tudtok Budapest és Szob felé utazni.

 

A programról bővebb információk a www.kisvasut-kiralyret.hu honlapon, a program.kiralyret@gmail.com e-mail címen, valamint a 06 20 852 4512-es telefonszámon érhető el.

 

Kisvasúttal kapcsolatos cikkeinket itt találod.

Cikkajánló