Tedd próbára GPS-ed!

Újra Sarudon, a Tisza-tónál vetélkednek a GPSGames játékosai.

Szerző:
Magyar Péter - DBS
Fotó:
Magyar Péter
2013. augusztus 23.

Újra Sarudon, a Tisza-tónál vetélkednek a GPSGames játékosai.

7. GARMIN GPSGames Műhód Fesztivál - Sarud  

 

Megközelítés
Sarud a Tisza-tó nyugati partján található, itt az Eurostrand Camping egy elég jelentős objektum, nem lehet nem megtalálni. Az utolsó métereken (a töltésnél) van ugyan egy behajtani tilos tábla, de a kemping vendégei behajthatnak - természetesen csak addig, amíg a parkolás értelmesen megvalósítható. Ha teltház van, akkor kérjük, hogy gyalogolj pár métert!

Ha szeretnétek egy jó hanguatú, játékos versenyen elmélyíteni tudásotokat a műholdas navigáció terén, augusztus utolsó szombatján a Tisza-tó mellett erre egy kiváló lehetőség kínálkozik! Különféle versenyeken, szárazon és vízen mérkőzhetnek meg egymással azok, akik egyszerre bolondulnak a természetért és a navigációs kütyükért.
 

Több napot is eltölthettek most Sarudon, a kempingben kedvezményesen szállhattok meg, ha beneveztek a Műhód Fesztivál versenyeire.


A szombati megmérettetés két kategóriából áll. Indulhattok gyalogszerrel, vagy kenuval, kajakkal a vízi versenyen. A tavon két táv teljesíthető, egy könnyebb családi útvonal (4-5km) és egy nagyobb erőpróbát igénylő hosszabb táv. (8-10km)

 

Részleteket a GPSGames oldalán olvashattok!

 

A tisza-tavi GPS-es túralehetőségekről a Turista Magazin szeptemberben megjelenő számában sok izgalmas részletet elárulunk olvasóinknak.

 

Cikkajánló