Túrával ünneplik a Hópárduc Alapítvány születését

Erőss Zsolt özvegye, barátai és tisztelői összefogtak, hogy a tavaly eltűnt hegymászó szellemiségét, életszemlélet közösen továbbvigyék.

Szerző:
forrás: 4bakancs.com
Fotó:
Gulyás Attila
2014. március 6.

Erőss Zsolt özvegye, barátai és tisztelői összefogtak, hogy a tavaly eltűnt hegymászó szellemiségét, életszemlélet közösen továbbvigyék.

Az alapítvány céljai között az aktív életmód népszerűsítése, a hegy-, és sziklamászó tehetségek gondozása, a sport-, és terápiás falmászás elindítása és támogatása az iskolákban, valamint az életmód sportok népszerűsítése és támogatása szerepel.

 

Az alapítvány születését stílusosan egy túrával teszik emlékezetessé, amelyhez bárki csatlakozhat, ha szimpatizál a kitűzött célokkal.

 

2014. március 8-án, szombaton 9 órakor lesz a találkozó Piliscsabán a Templom téren, ahonnét Máriaremetéig gyalogolnak az Országos Kéktúrán az alapítók.

 

Már most nagyon nagy az érdeklődés, így a szervezők egy könnyített távot is beiktattak, gyerekesek és pártolók részére. Máriaremetén a kegytemplom előtt egy másik gyülekező lesz 10 órakor, a Piliscsabáról induló csapatot a Mufflon itatónál köszönthetik azok, akik a könnyített távon szeretnének csak indulni. 

 

 

 

információk

A szombati Hópárduc Alapítvány nyitó túráján a szervezők ajándékokkal készülnek (póló, naptár), hogy megajándékozzák azokat, akik már most támogatni szeretnék az alapítvány céljait.

Nagyon sokan jelezték részvételi szándékukat, így segítőket is várnak a túra lebonyolításához.

Jelentkezésüket itt várják:
sterczi@gmail.com +36 30 335 67
schopper.nora@gmail.com +30 526 5081


A túrára jelentkezni itt lehet


4bakancs.com

 

Kapcsolódó cikkek:

Az év hegymászói
Teljesítménytúra Erőss Zsolt emlékére


2014. május 17-én Gyergyószentmiklósról indul az I. Erős Zsolt Teljesítménytúra.
Ennek részleteiről, hamarosan beszámolunk a Turista Magazin Online-on.

 

Cikkajánló