Új üzletet nyitott az Intersport Pécsen

Tovább bővül Magyarországon a világ legnagyobb sportcikk-kiskereskedelmi hálózata, ezúttal Pécsen nyitott új üzletet az Intersport.

2024. március 13.

Tovább bővül Magyarországon a világ legnagyobb sportcikk-kiskereskedelmi hálózata, ezúttal Pécsen nyitott új üzletet az Intersport.

A tavaly novemberi vecsési üzletfelújítást 2024. március 8-án egy új üzlet megnyitása követte Pécsen. A bővüléssel a cég célja még több emberhez eljuttatni a sportolás örömét.

Az újonnan nyílt pécsi üzlet az osztrák Intersport Pilz csoporthoz tartozik, amelynek tulajdonosa, Bernhard Pilz elárulta, hogy az egész "sportbusiness" egy családi vállalkozásból indult. Érdekesség, hogy a céget édesapja, Wolfgang Pilz alapította még 1964-ben.

Édesapám aktív sportoló és sportrajongó volt, aki sportcégeknél dolgozott az értékesítésben, mielőtt úgy döntött, hogy saját üzletet nyit szülővárosában, Gleisdorfban.

– mesélte Bernhard Pilz.

A cég magyar ügyvezetője, Csilléry Balázs többek között beszámolt arról is, hogy az első magyarországi Intersport üzlet 2006-ban nyílt Nagykanizsán, az SPG Sportcikk Kft-nek pedig Pécs a 14. kereskedelmi egysége.

„Ahhoz, hogy egy ilyen gyönyörű üzletet meg tudtunk nyitni, nagyon sok munka, nagyon sok energia kellett, de a legfontosabb a csapat” – hálálkodott társainak Vesely Christian, az üzlethálózat fejlesztési vezetője.

Érdemes kihangsúlyozni, hogy Pécsen a város jellegzetességeivel mint dekorációs elemekkel találkozhatunk az üzlettérben. Különösen szerencsés, hogy a város a Mecsek lábánál helyezkedik el, ugyanis a természet így rengeteg sportolási lehetőséget biztosít az itt élőknek, az Intersport pedig tökéletesen ki tudja szolgálni az igényeket a túrázástól kezdve a kerékpározáson át mindenféle csapatsportig.

Az Intersport kínálatában olyan híres márkák is elérhetőek, mint a Nike, az Adidas, a Helly Hansen, az Under Armour és a Champion, de ezentúl a KTM, a Genesis, az Asics, a Hoka, a Salomon, az Icepeak, valamint a The North Face márka szerelmeseinek is ragyoghat a szemük. A sportoláson kívül utcai viseletre is alkalmas ruhadarabok, kiegészítők és cipők is megvásárolhatók, így aki az Intersportot választja, annak a megjelenése mindig stílusos és kényelmes lehet.

Szeretnénk az embereket elvarázsolni a megfelelő szaktanácsadással, a megfelelő környezettel, hogy egy igazi sportélményhez jussanak.

„Ugyanezt a választékot és minőséget kínáljuk Ausztriában, Csehországban és Szlovákiában is. Van egy üzleti felelősségünk is, mégpedig az, hogy munkahelyeket teremtsünk, és a fiatal embereket még inkább bevonjuk” – osztotta meg gondolatait Thorsten Schmitz, az Intersport Ausztria ügyvezetője.

A cég előtérbe helyezi alkalmazottjait is, hiszen az év során több alkalommal is csapatépítő programokat a dolgozók elégedettsége és jóléte érdekében. Példaként említve januárban a csapat egy része kétnapos sítúrán járt, májusban pedig a cég kerékpártúrát tervez, ráadásul nem kizárt, hogy épp az újonnan megnyílt pécsi üzlet közelében, a Mecsek lábánál.

„Szakképzett és elhivatott munkatársaink azok, akiknek sikereinket nagyban köszönhetjük. Azt szeretnénk, hogy a kollégáink a sport iránt elkötelezettek legyenek, prémium kiszolgálást nyújtsanak, és vásárlóink mosolyogva távozzanak. Az értékesítésben ők a legfontosabb szereplők, ezért képzésükre folyamatosan nagy figyelmet szentelünk.” – büszkélkedett Habjanecz Balázs, értékesítési vezető.

Az Intersport a minőséget, a választékot és a sport iránti szenvedélyt képviseli – összegezte Thorsten Schmitz. Az Intersport üzletek és online felülete télen a téli sportok területén, tavasztól őszig pedig a túrázás, kerékpározás, futás és csapatsportok terén kínálja azt, amire a legjobban szükséged van a sportos kalandjaidhoz.



Cikkajánló