Zöld szemléletmód a Soproni Egyetemen

A Soproni Egyetem január 14-én, azaz most csütörtökön online nyílt napon várja a fenntarthatóság és a természet iránt érdeklődőket.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Soproni Egyetem
2021. január 12.

A Soproni Egyetem január 14-én, azaz most csütörtökön online nyílt napon várja a fenntarthatóság és a természet iránt érdeklődőket.

A 2020-ban megújult Soproni Egyetem négy kara a fenntarthatóság és a zöld szemléletmód jegyében kínál agrár-, gazdaságtudományi, műszaki, informatikai, művészeti és pedagógiai képzést az érdeklődő végzős diákoknak, akiknek 2021. február 15-éig kell megjelölniük a továbbtanulásukhoz választott intézményeket. A lehetőségeket az egyes karok online nyílt napon mutatják be 2021. január 14-én.

A különböző karok folyamatosan frissülő Facebook-eseményei összegyűjtve elérhetők ezen a linken. Itt találhatók az adott képzéscsoporthoz tartozó információk, mint például a pontos kezdési időpontok vagy éppen a kapcsolódó nyereményjátékok részletei.

A Soproni Egyetem képzési palettáján kiemelten szerepelnek a természet kezelésével és a természetes alapanyagok fenntartható használatával kapcsolatos hivatást kínáló szakok. Ilyenek elsősorban az erdőgazdálkodással, a faiparral, a környezet- és természetvédelemmel, a vadgazdálkodással vagy éppen a földméréssel kapcsolatos képzések, de a gazdasági, a pedagógiai, a művészeti és az informatikai szakok is a zöld szemléletmódot közvetítik a jövő szakemberei számára.

A Soproni Egyetem online nyílt napjával kapcsolatos további részletek megtekinthetők az egyetem Facebook- és Instagram-oldalán.Cikkajánló