Keresés eredménye

Hűsítő kirándulások kánikula idején – hétvégi programajánló

A nyári hőségben nem csak strandolni lehet, akadnak egyéb klassz kirándulóhelyek is, ahol kibírható a kánikula. Összegyűjtöttünk pár helyszínt és szabadtéri programot július első hétvégéjére, ahol érdemes lesz megtapasztalni a természetet, hűsölni és gyönyörködni a körülöttünk lévő tájban.

2021.06.28.

Látványos kirándulóhelyek tavaszi extrákkal – Hétvégi programajánló

Gyönyörű helyek rejtőznek Magyarországon, amelyek tavasszal talán még elbűvölőbbek, mint máskor. Ez az a színpompás időszak, amikor a rétek, mezők virágba borulnak, ezért érdemes minél több időt a természetben tölteni, és kisebb-nagyobb kirándulásokat tenni. Mutatunk pár klassz szabadtéri programot május utolsó hétvégéjére.

2021.05.25.

Látványos helyszínek őszi kiránduláshoz – hétvégi programajánló

Az őszi természet persze külön program nélkül is remek kikapcsolódást nyújt. Ezen időszak talán egyik legszebb jelensége, amikor átfúj az erdő fái közt a szél, és „záporként” hullanak alá a színes levelek. Ajánlunk pár klassz szabadtéri programot november második hétvégéjére, ahol még elcsípheted a lombhullás e páratlan látványát.

2020.11.03.

Gombapiknik és tarka őszi erdők – hétvégi programajánló

Az ősz az erdei kirándulások ideje. Lehet gyönyörködni a színes falevelekben, vagy jókat sétálni a hulló lombok alatt, és ez a gombászok egyik legkedveltebb időszaka is. Húzd fel a túrabakancsot, és mutatunk néhány érdekes október végi szabadtéri programot a hétvégére.

2020.10.27.