Keresés eredménye

Szuper erdei ösvények tavaszi kiránduláshoz – Hétvégi programajánló

Talán mostanság mutatja legszebb tavaszi arcát a természet. A vegetáció berobbant, az erdők csupa zöldek, a rétek pazarmód virágosak. Miért is maradnál otthon? Összegyűjtöttünk pár klassz szabadtéri programot május negyedik hétvégéjére, a vadregényes Gaja-szurdok bejárásától az Aggteleki-karszt és a Kiskunság orchideanéző kirándulásain át a gemenci kalandtúráig.

2022.05.17.

Tökéletes tavaszi kirándulóhelyek – Hétvégi programajánló

Ha most kimozdulunk a szabadba, felfedezhetjük az éledő természet számos apró és színpompás szépségét. Április végén, május elején virágnéző túrák várnak ránk többek között a Mecsekben, a Budai-hegységben, de akár az Alföldön is, miközben az üdezöld erdők hangulatát élvezhetjük országszerte. Ajánlunk pár szuper túrahelyszínt a hétvégére.

2022.04.26.

A legjobb sétálni a tavaszi természetben – Hétvégi programajánló

Virágillat és a zöld ezernyi árnyalata. Zsendül a természet, a madarak füttypárbajt vívnak, ez erdei ösvények ilyenkor talán a leglátványosabbak. Április harmadik hétvégéjén várnak rád a Keleti-Mecsek és a Dél-Alföld legszebb vadvirágai, Miklád lápvidékének különleges élőlényei, a kiskunsági túzokok és egy szuper evezés a Külső-Bédán.

2022.04.19.

Szuper kirándulóhelyek tavaszra – Hétvégi programajánló

Olyan hazai helyszíneket és szabadtéri programokat ajánlunk április első hétvégéjére, amelyek bármikor jobbá teszik a napunkat. A vadregényes bakonyi kirándulástól a cserháti lankákon át a Budai-hegység egyik legszebb gerinctúrájáig klassz és látványos tavaszi célpontokat gyűjtöttünk össze.

2022.03.29.

Szuper hazai kirándulóhelyek tél végi napokra – Hétvégi programajánló

Ébredezik a természet, az enyhe időnek köszönhetően előbújtak a kora tavaszi vadvirágok. A fák ugyan még csupasz ágaikkal nyújtóznak az ég felé, de a levegőben már a tavasz illata. Ilyenkor kár lenne a lakásban punnyadni! Február harmadik hétvégéjére öt klassz tél végi kirándulás a tőzikevirágzástól a hegyesdi mesés panorámáig.

2022.02.15.

Kirándulóhelyek, ahol csodaszép tud lenni a téli táj – Hétvégi programajánló

Február második hétvégéjén jobbnál jobb szabadtéri program közül választhatsz. Kirándulás a Vendvidék legszebb részein, túra a Szentbékkállai-kőtenger látványos „kőszobrai” között, terepmadarászás a Hortobágyon, vagy akár egy könnyű séta a matuzsálemtölgyeiről híres Vátyoni-erdőben is jó választás lehet, ha a természetben töltenél pár órát.

2022.02.09.

A téli természet legjava túrákban – Hétvégi programajánló

A hideg idő senkit se riasszon vissza a természetjárástól. A téli táj látványa különleges élmény. Összegyűjtöttünk néhány hazai célpontot és kirándulóhelyet, amit nem csak hóesés után érdemes felfedezni. Klassz szabadtéri programok közül válogathatunk február első hétvégéjén.

2022.01.31.

Ide érdemes elmenni, ha élvezni szeretnéd a téli természetjárást – Hétvégi programajánló

Összegyűjtöttünk január negyedik hétvégéjére öt klassz túrát és kirándulóhelyszínt, amelyekkel a zord időben sem foghatsz mellé, akár van hó, akár nincs. Jósvafő környékétől a Zempléni- és a Soproni-hegység leglátványosabb részéinek megismerésén át a Pilis kis „alpesi” hangulatának felfedezéséig válogathatsz az erdei programok között.

2022.01.17.