Keresés eredménye

Már 367 fajt ismer fel a madárhatározó app új verziója

Megérkezett a népszerű madárhatározó applikáció jelentősen kibővült változata. Korábban 157 hazai fajt azonosíthattál be vele, a „felturbózott verzióval” pedig további 210 fajjal többet. Így közel a teljes magyar madárfauna határozója a mobilodon lehet, mellyel akár egy erdei kirándulás közben is gyorsan megismerheted a körülötted lévő madarakat.

2018.04.09.

Tölts egy éjszakát a fülemülékkel!

Randevúnak sem rossz ötlet egy madárdalos éjszakai séta, de persze nemcsak a szerelmeseket várják a Fülemülék éjszakája elnevezésű országos rendezvénysorozatra. Április 27-én este a Margitszigeten indul a program, ahol a fülemülék mellett a többi szigetlakó madár hangjával is megismerkedhetnek majd az érdeklődők.

2017.04.27.

Teszteltük a madárhatározó applikációt

Aki azt reméli, hogy néhány gombnyomással pontosan meg tud majd határozni minden madarat, az csalódni fog, aki viszont kezdő madarászként a gyakori fajokkal szeretne ismerkedni, annak jó segítség lehet az okostelefonos madárhatározó.
 

2017.04.11.

Itt a madárhatározó applikáció

Ha veled is előfordult már, hogy egy ismeretlen madarat megpillantva kíváncsi lettél volna, milyen fajhoz tartozik, de később már sehogy sem akadtál rá a neten, az új mobiltelefonos alkalmazást neked találták ki.

2016.04.22.