A természet nem mindennapi nézőpontból

Absztrakt természet címmel nyílik fotókiállítás október 4-én, Érden, ahol mi is ott leszünk.

Szerző:
Pálvölgyi Krisztina / TM
Fotó:
Körmendy Zizi
Dósa László
2019. szeptember 30.

Absztrakt természet címmel nyílik fotókiállítás október 4-én, Érden, ahol mi is ott leszünk.

A több mint 10 éve létező érdi DUNA-ART Fotóklub öt tagjának képeiből nyílik kiállítás most október 4-én, pénteken 18 órakor az érdi Szepes Gyula Művelődési Központban. 

 

Dósa László: Gólyaorr

 

Az Absztrakt természet című kiállításon Körmendy Zizi, Dósa László, Fehér Zsuzsa, Szakács Miklós és Nemes Erzsébet fotóit nézhetjük meg, amelyekről a természet ezúttal nem a megszokott módon köszön majd vissza. A kiállításra olyan képeket válogattak össze, amelyek a természeti környezetet és élőlényeit valamilyen absztrakt módon ábrázolják, lehet ez egy kiragadott részlet, egy nem szokványos nézőpont, vagy a fotótechnika adta lehetőségek, mint például a hosszú záridővel készült képek, amelyek már-már festményszerű hatást eredményeznek.

 

Körmendy Zizi: Esti tánc


Körmendy Zizi, a Fotóklub vezetőjének neve ismerős lehet olvasóinknak, több képes összeállításunkban is szerepelt már fotóival. Az év eleji Bajor-erdő Nemzeti Parkban tett látogatásakor készült képeit pedig külön anyagban is bemutattuk, akkor farkasokról és hiúzokról készített izgalmas fotókat.


A kiállítást magazinunk vezető képszerkesztője, Pálvölgyi Krisztina fogja megnyitni.
Minden érdeklődőt szeretettel várnak a kiállítók, és aki a megnyitón most nem tud részt venni, az egészen november 12-ig nézheti meg az absztrakt természetfotókat.

 

A kiállítás helyszíne: Szepes Gyula Művelődési Központ, Érd, Alsó u. 9.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Hálistendombi regék - Foókon a természet egy fiatal szemével

Daróczi nyulai verhetetlenek - Ismét ők lettek a világon az elsők

Itt vannak az év legviccesebb állatfotói

Cikkajánló