A túraútvonalak mellett családi és kulturális programokat is kínál az idei GYOT

Minden természetjárót szeretettel várnak Vác városában a 2014. június 6-9. között a Gyalogtúrázók XXI. Országos Találkozójára. Cikkünkből letölthetitek a programfüzetet.

Szerző:
forrás: PMTSZ-BTSSz
Fotó:
Rolling
2014. március 4.

Minden természetjárót szeretettel várnak Vác városában a 2014. június 6-9. között a Gyalogtúrázók XXI. Országos Találkozójára. Cikkünkből letölthetitek a programfüzetet.

Biztos sokan emlékeztek, egy évvel ezelőtt, Tatán, a Gyalogtúrázók XX. Országos Találkozóján a résztvevők egyhangúan arra szavaztak, hogy ne szakadjon meg az évenkénti találkozók sora.

A találkozót azonban meg kell szervezni, s a Pest Megyei Természetbarát Szövetség a Budapesti Természetbarát Sportszövetséggel közösen elhatározta, hogy összefognak és vállalkoznak erre a nagyszerű feladatra.

 

Ideális helyszínnek kínálkozott Vác, s a felkért tagszervezetek szívesen vállalták a feladatokat. A hagyományos programok - teljesítménytúrák, gyalogos és buszos kirándulások - mellett új programokat is hirdettek. A helyi adottságok szinte kínálják a lehetőséget, hogy a gyalogos túrázás mellett a természetjárás más szakágaiba - kerékpár-túrázás, vízitúrázás - is belekóstoljunk. Külön diákprogramokat is terveztek. Reméljük, tetszenek ezek a fiataloknak, s hamarosan mint a következő találkozók rendezőivel találkozhatunk velük.

 

A találkozó rendezvényközpontjában a Magyar Természetjáró Szövetség bemutatja legjelentősebb projektjeit - az Országos Kéktúra felújításának és a Természetjárók Térinformatikai Rendszerének kialakításában elért eredményeit is. Jelen lesz és bemutatkozik a Turista Magazin is. 

 

 

 

Kapcsolódó cikkeink:
A XX. GYOT FŐSZERVEZŐINEK „CSÚCS-TALÁLKOZÓJA”

Gyalogtúrázók XXI. Országos Találkozója
 

Cikkajánló