Bakancslista, tanösvények és gyógyító erők

A Turista Magazin legújabb, augusztusi száma számos izgalmas kérdésre ad választ.

2013. augusztus 21.

A Turista Magazin legújabb, augusztusi száma számos izgalmas kérdésre ad választ.

Erdő és Törvény című írásunk a közelmúltban az országgyűlés által elfogadott erdő-, és erdőgazdálkodási törvény természetjárókra vonatkozó passzusait elemzi részletesen.

Akiket a túrázás öröme mellett a felfedezés és a megismerés vágya is hajt, azok számára ideális kikapcsolódás lehet egy tanösvényen tett túra. Miközben élvezzük a természet szépségeit, ezeken az útvonalakon közelebbről is megismerhetjük az adott táj múltját és jelenét, élettelen és élő értékeit.

Az örök kérdés pedig az, hogy mindezt milyen lábbeliben vágjunk neki az útnak? Ebben is segíteni kívánunk olvasóinknak újabb részletes bakancs-körképünkkel. A láthatatlan gyógyító erők birodalmába, Tusnádfürdőre is elkalauzol most Titeket egy részletes információkkal szolgáló beszámolónk.


A kisvasutak szerelmeseinek az erdélyi Kommandón kanyargó, gőzmozdonyos szerelvényről adunk hírt. Bemutatjuk a Via Margaritarumot, azaz 760km hosszú zarándokutat, a Gyöngyök útját és sok más hasznos hír és színes információ mellett ebben a hónapban is megkaphatják lapunk vásárlói a Magyar Természetjáró Szövetség Híradóját is lapunk mellékleteként.

Cikkajánló