Együtt olcsóbb a TM-előfizetés és a TEKA-kártya

Az egyéves Turista Magazin-adagodhoz és a 2019-es Természetjáró Kedvezménykártyához most 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá.

Szerző:
TM
Fotó:
MTSZ
2019. február 6.

Az egyéves Turista Magazin-adagodhoz és a 2019-es Természetjáró Kedvezménykártyához most 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá.

Az új, online csomagban az egyéves Turista Magazin-előfizetést és az idei TEKA-kártyát 11 500 Ft helyett 9200 Ft-os kedvezményes áron vásárolhatod meg. A Magyar Természetjáró Szövetség kedvezménykártyáját már csak azért is érdemes beszerezni, mert azt felmutatva országszerte több száz helyen juthatsz 5-50%-os kedvezményhez: többek között múzeumokban, látogatóközpontokban, kalandparkokban, Tourinform-irodákban, túraboltokban, nemzeti parkokban és különböző szállásokon, a falusi szálláshelyektől a hotelekig. 

 

TEKA-kártyával 15% kedvezménnyel vásárolhatsz az Intersport üzleteiben, a Magyar Természetjáró Szövetség webshopjában, a turistashop.hu oldalon pedig 20%-kal olcsóbban juthatsz hozzá a termékekhez.

 


Emellett 30% kedvezményt kapsz a MAHART PassNave Személyhajózási Kft. valamennyi belföldi, hagyományos menetrend szerinti járatára, aki pedig bringával indul útnak, az ingyenes szervizpontokat vehet igénybe. Az elfogadóhelyek részletes listáját ide kattintva nézheted meg. Még több információ a kártyáról itt.

 

A kedvezményes TM-előfizetés + TEKA-kártya csomag megvásárlásához kattints ide!

Cikkajánló