„Én és a bakancsom” hónap fotója pályázati szabályzat:

Hazánk csodálatos, ámulatba ejtő szépségeket rejt! Járd az országot, és útközben kapd lencsevégre a pillanatot. Ezeket a fantasztikus képeidet mutasd meg a nagyközönségnek. Küldd be az adott hónap témájába illőket fotópályázatunkra, mi pedig értékes nyereményekkel díjazzuk a legjobbakat.

 

Szerző:
Turista Magazin
2012. október 6.

Hazánk csodálatos, ámulatba ejtő szépségeket rejt! Járd az országot, és útközben kapd lencsevégre a pillanatot. Ezeket a fantasztikus képeidet mutasd meg a nagyközönségnek. Küldd be az adott hónap témájába illőket fotópályázatunkra, mi pedig értékes nyereményekkel díjazzuk a legjobbakat.

 

A pályázat kezdete: 2015. augusztus 25.
A pályázat vége: 2015. október 12. éjfél

 

Pályázat kihirdetése: 2015. novemberi lapszám


A fotópályázat szervezője, kitalálója a Magyar Természetjáró Szövetség (székhely: 1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 31. II.3. adószám: 19001511-2-42; nyilvántartási szám: 49) továbbiakban Szervező. A nyeremény biztosítója a Fenix Eastern Europe GmbH (D-85256 Vierkirchen, Wiesenfeldstr. 7. adószám: DE268288679).


A fotók beküldésével a felhasználók egyidejűleg kifejezetten és önkéntesen elfogadják a kiírásban szereplőket. A játékot semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy kezeli a Facebook, illetve nincs köze a játékhoz. A Facebook mentesítve van minden felelősség alól a játékban résztvevőkkel szemben.

 

A pályázatra bárki beküldheti a saját maga által készített, témánként maximum 2-2 fotóját, a fotopalyazat@turistamagazin.hu email címre.


Beküldéskor az email tárgyához írd be: "Én és a bakancsom", valamint adj a fotóknak címet! A képek minimális mérete 6 MegaPixel, azaz legalább 2100 × 2800 pixeles kell legyen.

 

A beérkezett képeket ezt követően egyszerre töltjük fel a facebook falunk (facebook.com/turistamagazin) galériájába. A Facebookon a hónap 20-ig legtöbb lájkot kapott fotó nyeri a közönségdíjat.

 

Egyéb a fotókkal kapcsolatos megkötések


A fotókon minimális digitális utómunka megengedett, a nagyobb módosításokkal készülteket viszont nem fogadjuk el. Keretezést, vízjelek valamint logók elhelyezését mellőzzétek. A pályázatra beküldött képeket a Turista Magazin szerkesztősége szerzői jog érvényesítése nélkül bármikor felhasználhatja.

 

Nyeremény: 1 pár Hanwag bakancs

 

A nyertesek kiválasztása 3 tagú zsűri döntése alapján történik. A szervező delegál 2 tagot és a nyeremény biztosítója 1 tagot a zsűribe.


A nyerteseket e-mailben értesíti ki a Szervező. A nyeremények (kivétel a TM előfizetés) átvételét e-mailben egyeztetve személyesen vehetők át a nyeremény biztosítója által egyeztettet címen. A nyereményekkel kapcsolatosan a nyerteseket nem terheli személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átvételéhez való utazás költsége) őket terhelik. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra nem átruházhatók.

 

A nyertes tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi az adott nyereményjátékhoz kapcsolódó felhasználásához.
A nyertesek tudomásul veszik, hogy ha a kiértesítéstől számított 30 naptári napon belül nem jelentkeznek a nyereményekért, azt a Szervező úgy veszi, hogy a nyereménnyel összefüggésben semmilyen igényt nem támaszt.

 

Felelősség


A Szervező a pályázatra beküldött fotók eredetiségért, azok tartalmáért, valamint a telekommunikációs adatátviteli hibák vagy nehézségek következményeiért nem vállal felelősséget! A játékszabályzat módosításának a jogát - a játékosok megfelelő tájékoztatása mellett - a Szervező fenntartja!

Cikkajánló