Idén is ajándékozhatsz mosómedvét

Ha már a hajadat téped a karácsony előtti ajándékvásárlás finisében, és szívesen adnál szeretteidnek természetközeli, élményalapú ajándékot, a Budakeszi Vadaspark idén is jó alternatívát ajánl.

Szerző:
Budakeszi Vadaspark
Fotó:
Surányi Linda / Budakeszi Vadaspark
Friedrich Vilmos / Budakeszi Vadaspark
2016. december 12.

Ha már a hajadat téped a karácsony előtti ajándékvásárlás finisében, és szívesen adnál szeretteidnek természetközeli, élményalapú ajándékot, a Budakeszi Vadaspark idén is jó alternatívát ajánl.

 

Bizonyára sokan örülnének egy kis termetű, esetleg egy nagyobb állatnak, azonban a legtöbben helyhiány miatt nem tudnak állattulajdonossá válni, és az állattartás egyébként is komoly felelősséggel jár. Számukra lehet ideális ajándékötlet a Budakeszi Vadaspark örökbefogadó oklevele. Az örökbefogadással ráadásul nemcsak a szeretteinknek lehet örömet okozni, hanem a választott állat jólétéhez és boldogságához is hozzájárulhatunk. A Budakeszi Vadaspark szőrös, tollas vagy bundás lakói mindezt úgy tudják meghálálni, hogy továbbra is elbűvölően vesznek részt a vadaspark mindennapjaiban.

 

 

Közel 50 faj képviselői közül lehet megtalálni a tökéletes ajándékot: a kisállatok kedvelőinek a pele, az erdei mókus vagy egy kuvik lehet a tökéletes választás, a nagyobb állatok rajongói pedig például barna medve, az őstulok, a vízibivaly vagy épp a gímszarvasok közül válogathatnak.

 

 

Az örökbefogadó szülő névre szóló, a kiválasztott állat fényképével díszített oklevelet, úgynevezett Zöld diplomát kap, és egy évig büszkélkedhet a vadasparki gondoskodó titulussal. Évente egyszer pedig szeretettel várják szülői értekezletre, ahol az örökbefogadó és egy kísérője ingyen látogathatja meg kis (vagy nagy) védencét, valamint elbeszélgethet az állatgondozókkal is, hogy megbizonyosodhasson gondozottja jólétéről. A nevelőszülő neve természetesen felkerül a Budakeszi Vadaspark területén elhelyezett örökbefogadási táblára is.

 

Még több információért látogass el a vadaspark honlapjára.

 

Kapcsolódó cikkeink:

Láttál már kecskeügyességi bemutatót?

Sakálvokál, mosómedvék és mesebeli rókák

Különleges szarvasokkal találkzhatsz Budakeszin

Még izgalmasabb lett a Budakeszi Vadaspark

Tanösvények kalandparkba építve Budakeszin

Cikkajánló