Jön a Fighters’ Run és a Fighters’ Bike

Ki ne akarna elmenekülni kicsit a mindennapok elől és próbára tenni magát egy egészen újszerű kihíváson? Erre alapozva indították el a Fighters’ Run eseménysorozatot a szervezők négy évvel ezelőtt.

Szerző:
Sajtóközlemény
Fotó:
Billics József Bill
2015. április 14.

Ki ne akarna elmenekülni kicsit a mindennapok elől és próbára tenni magát egy egészen újszerű kihíváson? Erre alapozva indították el a Fighters’ Run eseménysorozatot a szervezők négy évvel ezelőtt.

A tavalyi év után 2015-ben is a Felix Promotion szervezésében rendezik meg Magyarország egyedi, kreatív akadályokkal nehezített futóversenyét. A számos kategóriában több korosztályt megcélzó viadal most újabb réteget vonzhat. Az idei esztendő egyik újdonsága, hogy már nemcsak két lábon, de két keréken is próbára tehetik magukat a résztvevők, 2015. május 9-én, Csillebércen ugyanis a Fighters’ Run kiegészítő eseményeként Magyarország elsőszámú terepkerékpáros pályáján először rendezik meg a Fighters’ Bike-ot.

 

Győzd le önmagad! - szól a mottó. És hogy mi kell ehhez? Elsősorban elszántság, kitartás, nem árt némi fizikai és mentális erő, a legfontosabb azonban az akarat. No és a bajtársiasság. Merthogy az igazi harcos senkit nem hagy cserben, és segíti harcostársait. A Fighters’ Run kiváló csapat- és kapcsolatépítő program, igazi közösségi élmény akár egyedül, akár csapatban érkezik valaki.


Jellemzője az összességében teljesíthető pálya, ám egyes akadályok mégis kihívást jelentenek; szórakoztató, ugyanakkor komoly igénybevételt jelentő verseny. A Fighters’ Run eddigi résztvevői között akadt hetven év feletti és négy év alatti, sőt, számos ismert személyiség is kipróbálta már magát a mindennapi életétől sokban vagy kevésbé, de mindenképpen eltérő szituációban.

 

Az Országos Kéktúra-csapat a tavalyi versenyen

 

A Fighters’ Run már nem csupán akadályokkal nehezített futóverseny, az egész család számára kínál szórakozási és sportolási lehetőséget. Van egyéni és csapatverseny, az indulók csaknem fele nő, és a gyerekek is kipróbálhatják magukat a kifejezetten számukra épített pályán. A szervezők különös gondot fordítanak az eseményre kilátogató versenyzők és nézők kiszolgálására. A pályák kialakításánál rendkívül kreatívan használják fel a helyi adottságokat. „Mindenre akadályként tekintünk” - vallják -, „legyen az egy árok, kerítés vagy akár egy épületrom.” A kiegészítő programok pedig lehetővé teszik, hogy a már célba értek vagy csak kísérőként megjelent családtagok is jól érezzék magukat az eseményen.

 

A futás és kerékpározás szerelmesei már most beírhatják naptárukba a május 9-i verseny időpontját, de a családtagok se maradjanak otthon, mert igazi majális-hangulat vár mindenkit Csillebércen.


További információ: www.fightersrun.com

 

Ha további izgalmas programokra vágysz, kattints ide!

Cikkajánló