Megjelent a várva várt természetjáró applikáció

Válogass a túraötletek közül, vagy tervezd meg a saját túrádat mobilon! Végre megjelent az ingyenesen letölthető, nem csak Magyarországon használható Természetjáró app. 

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
MTSZ
2018. december 21.

Válogass a túraötletek közül, vagy tervezd meg a saját túrádat mobilon! Végre megjelent az ingyenesen letölthető, nem csak Magyarországon használható Természetjáró app. 

A Magyar Természetjáró Szövetség ingyenes túrázós applikációját „Természetjáró” néven találod a Google Play Store-ban és az App Store-ban. Az alkalmazás növekvő népszerűségét mutatja, hogy rövid idő alatt az első helyre kúszott fel a magyar Apple „App Store Travel” kategóriájában és a Google Play Store „Utazás és helyi információk” kategóriájában is.

 

 

A termeszetjaro.hu tartalmaira épülő alkalmazás gyakorlatilag egy mobilos útikönyv, rengeteg előre megírt gyalog- és kerékpártúra-ajánlattal, számos természeti és kulturális látnivaló ismertetőjével, interaktív, a megfelelő réteg bekapcsolása után a jelzett utakat is mutató turistatérképpel, túratervezővel és útvonalrögzítővel. Itt tudhatsz meg többet az alkalmazásról.

 

A kéktúrázóknak külön jó hír, hogy az alkalmazásban megtalálható az összes szakasz leírása, pecsételőhellyel, szálláslehetőségekkel. Mivel szinkronizálja az elmenthető tartalmakat a honlap és a mobilunk között, az ingyenes (nem kötelező) regisztráció után megtervezhetünk egy túrát a számítógépen, aztán terepen telefonunkkal követhetjük a nyomvonalat, és ehhez - ha előtte letöltjük a tartalmat - még térerő sem kell.

 

Kattints a letöltésért a következő gombokra:

 

  

 

 

Kapcsolódó cikkeink:

Elindult a Természetjáró túratervező oldal

Egész évben jól jársz a Természetjáró Kedvezménykártyával 

Cikkajánló