Szenzációs falmászás

2014. június 1-jén a Margitszigeti Atlétikai Centrumban rendezik meg a 4. Gi Boulder Jamet az Európa Sport és Egészség Napja keretében.

Szerző:
giklub.hu
Fotó:
shutterstock.com
2014. május 21.

2014. június 1-jén a Margitszigeti Atlétikai Centrumban rendezik meg a 4. Gi Boulder Jamet az Európa Sport és Egészség Napja keretében.

A verseny jam jellegű minden kategória számára 20 kiváló, szellemes és kellemes bouldert épít a Hof-Patkány-Bobi trióra épülő kiváló csapat. A verseny viszonylag hosszúra nyúlik, mert egy napba sűrítettek bele minden kategóriát a szervezők, így korán reggeltől késő estig tart majd a küzdelem, kiváló látványosságot kínálva ezzel egész napra a nézőknek is!

 

Az esemény megkoronázásaként egy extra döntőt rendeznek a nyílt kategória legjobb hat fiú- és legjobb hat lány versenyzője részvételével. Ez a versenyszám este kilenc óra körül kezdődik, így már sötétedés után, színpadi fényekkel díszítve csodálhatjátok a hihetetlen produkciókat!!!

 

 

Erre az extra döntőre, ingyenes regisztrációval ülőhelyeket foglalhattok, korlátozott számban. Aki pedig indulni szeretne online előnevezéssel már most biztosíthatják helyüket a megmérettetésen! Mivel Európa Sport és Egészség Napja keretén belül zajlik a verseny, rengeteg egyéb program szórakoztatja majd a versenyzőket és nézőket, így egy egész napos aktív élményt kapnak a látogatók!

További részleteket itt olvashattok!
 

Cikkajánló