A természetjárás a legjobb ajándék

Lepd meg magad, vagy a szeretteidet természetjárással: fizess elő a Turista Magazinra, hogy elsőként értesülj a legjobb túrákról, helyszínekről és újdonságokról!

Szerző:
Turista Magazin
2024. február 2.

Lepd meg magad, vagy a szeretteidet természetjárással: fizess elő a Turista Magazinra, hogy elsőként értesülj a legjobb túrákról, helyszínekről és újdonságokról!

Kezdjük mindjárt egy szolgálati közleménnyel a nyomtatott magazinunk kapcsán. Bizonyára sok olvasónknak feltűnt, hogy egyre kevesebb havilap közül lehet válogatni a standokon, ami nem csoda, hiszen az elmúlt években elszállt energia- és papírárak jelentősen meggyorsították a lapkiadók azon törekvéseit, hogy az online tér felé csoportosítsák át az erőforrásaikat.

A Turista Magazint tulajdonló Magyar Természetjáró Szövetséggel mi is rengeteget számolgattunk, hogy mi lenne a legjobb megoldás a nyomtatott kiadványunk esetében, és hosszas tanakodás után arra jutottunk, hogy – a rengeteg hátráltató tényező ellenére – nem adjuk fel ezt a kézzelfogható formátumot 2024-ben sem.

Sajnos a pénzügyi körülmények drasztikus romlása minket is kompromisszumra kényszerített, így idén nem tíz, hanem hat számmal jelentkezünk, ami azt jelenti, hogy minden második hónapban van ott a standokon és postaládákban a legfrissebb Turista Magazin.

Természetesen az éves előfizetés jelenti továbbra is a legkedvezőbb és legkényelmesebb megoldást, hiszen így 6900 forintért (1150 ft/db) hozzá lehet jutni az összes magazinhoz az év során, míg az újságárusoknál 1350 forint lesz egy magazin 2024 februárjától. Az éves előfizetés ajándéknak is tökéletes lehet, hiszen mindössze néhány klikkeléssel hozzá lehet jutni a webshopunkban, ahol féléves előfizetés is elérhető.

Az idei első számunk már kapható az újságárusoknál, vagy megrendelhető a webshopunkban.


Cikkajánló