Természetjárós karácsonyi ajándékok a fotelből

Kiadónk, a Magyar Természetjáró Szövetség webshopjából válogattunk szuper ajándékötleteket.

Szerző:
Turista Magazin
2021. december 10.

Kiadónk, a Magyar Természetjáró Szövetség webshopjából válogattunk szuper ajándékötleteket.

Akár néhány kattintással letudhatjuk a karácsonyi ajándékvásárlás jó részét, ha alaposan átböngésszük az MTSZ webshopjának megújult kínálatát. Aki kacérkodik a kéktúrázás gondolatával, annak például remek ajándék és egyben "motivációs kezdőlökés” lehet egy kéktúrás igazolófüzet, amelyhez bélyegzőpárna és egy méretpontos, strapabíró tok is rendelhető.

Ha ennél is jobban szeretnénk támogatni rokonunk vagy barátunk kéktúrázását, lepjük meg egy Természetjáró Kedvezménykártyával is, amellyel számos kedvezmény igényelhető az országjárás során.

Természetesen a már feketeöves kéktúrás ismerőseinknek is találunk szuper ajándékokat. Ilyen lehet például a webshop egyik legújabb terméke a kéktúrás túrazokni, a praktikus csősál, vagy a klasszikus zománcos fém bögre, de lehet kapni még kéktúrás felvarrókat és vízhatlan zsákokat is különböző méretekben. Ugyancsak nagy örömet okozhatunk különböző kéktúrás ruhadarabokkal: női, férfi és gyerek pólók közül válogathatunk.

A webshopunk idei újdonságai közé tartoznak a Természetjáró Túrakönyvek, amelyek segítségével szuper túratippeket, leírásokat és térképeket kaphatunk a Vértestől kezdve, a Mecseken át, egészen a Bükk legszebb részeiről. A tíz különálló kötet mellé gyűjtőmappát is kaphatunk ajándékba, ehhez minimum négy túrakönyvet kell megrendelni.

És végül magunkat is reklámozzuk egy kicsit: jelenleg is fut év végi akciónk, amelynek keretei között egy praktikus ökozsákkal lepjük meg azokat, akik a Turistashopon keresztül fizetnek elő a magazinra, vagy újítják meg lejáró előfizetésüket. Ahogy az elmúlt években, most is a fizetésnél kell kiválasztani, hogy kérjük az éves előfizetés mellé járó ajándékot, amelyet postán küldünk el.

Az akció az éves digitális előfizetésekre is vonatkozik és december 20-ig érvényes, ám a közelgő ünnepek miatt érdemes igyekezni, mert csak a december 17-éig leadott rendelések esetében tudjuk garantálni, hogy karácsonyig megérkezik az ajándék. Aki esetleg ajándéknak szánná az éves előfizetést, az innen tudja letölteni azt a karácsonyi ajándékkupont, amelyet betehet a fa alá a magazinok megérkezéséig. Az akció további részleteiről ide kattintva lehet többet megtudni.Cikkajánló