Keresés eredménye

Hatalmas sziklapárkány szakadt le a Bakonyban

Az omlás a Magas-Bakony (Öreg-Bakony) déli részén található Hajagon történt. A veszélyes omlásterületet elkerítették, a túrázókat pedig arra kérik, ne menjenek közel, mert a sziklapárkány megmaradt része is leszakadhat.

2022.03.16.

Veszélyes most a Pilisi-parkerdőben túrázni

Csúszósak az erdei és a turistautak, sok helyütt kifordult fák akadályozzák az erdőjárást, ezért a szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a fokozott balesetveszély miatt senki ne induljon kirándulni a Pilisi-parkerdőbe.

2021.02.11.

Veszélyes zöld-fehér csoda a hegyekben

Az elmúlt két nap havazásai után a városokba gyorsan visszatért a tavasz, de 4-600 méter magasan most is különleges színpompa várja a kirándulókat. Egyelőre viszont nem ajánlott ennél feljebb merészkedni.

2017.04.21.

Balesetveszélyesek a pécsi parkerdők

Nem lehet látogatni a pécsi parkerdőket az időjárási viszonyok okozta balesetveszély miatt. A korlátozás nem vonatkozik a mecseki Misina-tető szomszédságában található sí- és szánkópályára.

2016.01.08.

Fokozott balesetveszély az utakon őznász idején

Kezdetét vette az őzek párzási időszaka, amikor az állatok kevésbé óvatosak, és gyakrabban tévedhetnek az országútra, nappal és éjszaka egyaránt. Az Országos Magyar Vadászati Védegylet és az Országos Magyar Vadászkamara ezúton kéri az autósokat: a következő hetekben fokozott figyelemmel vezessenek.

2015.07.21.

Óvakodj a jégtől! - FRISSÍTVE!

A Pilisi Parkerdő Zrt. figyelmezteti az erdő látogatóit, hogy a fákra rakódott jég miatt balesetveszélyes a 400 méteres tengerszint feletti magasság fölött fekvő erdőterületek látogatása a Pilisben, a Budai- és a Visegrádi-hegységben.

2014.12.01.