MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya
2019.02.26. 11:30,   Szöveg: Budakeszi Vadaspark,   Fotó: Surányi Linda, Csodák Palotája

Közös programokat indít a Budakeszi Vadaspark és a Csodák Palotája

Az „Élményteli osztálykirándulások” néven futó együttműködés kedvező áron nyújt lehetőséget a diákcsoportoknak, hogy felfedezzék mindkét élménykomplexumot.

A „Testközelben a természettel” csomagot igénybe vevő csoportok kedvezményes áron látogathatnak el a Budakeszi Vadasparkba, ahol látványetetéseken, tréningeken vehetnek részt, megcsodálhatják több mint 50 őshonos állatfajunkat, valamint az interaktív tanösvényeken is végigmehetnek.

 

Fotó: Surányi Linda

 

Mindemellett a csomag részét képezi a „Barangolás a Csodák Palotájában” tematikus program is, amelynek keretein belül lehetőségük nyílik az állatvilág ihlette kémiai és fizikai kísérletekből álló laborfoglalkozásra, és ehhez kapcsolódóan 250 különleges játékos eszközt is megismerhetnek.

 

Fotó: Csodák Palotája

 

A kombinált jegyeket a Csodák Palotájában lehet megvásárolni, és kétféle belépőtípus közül választhatnak a csoportok: az egyik 4200 Ft/fő áron érhető el, a másik pedig 5200 Ft/fő áron, amely egy meleg ebédet tartalmaz. A közös jegyek továbbá azért is előnyösek a csoportok számára, mert mindkettő feljogosít a Budakeszi Vadaspark területén található „Dinó Park” látogatására is.

 

Kapcsolódó:

Megújult, és klassz lett a budakeszivadaspark.hu


HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz jelentkezz be!


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. szeptember
Herczeg Kinga:
Helix
38. Gerecse 50
38. alkalommal rendezték meg a Gerecse 50 teljesítménytúrát 2019. április 27-én, közel 6500-an...