MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalaiTermészetjáróGerecse 50KéktúraGalyacentrumTuristashopTermészetjáró kártya
2018.02.19. 12:30,   Szöveg: TM,   Fotó: www.godollofilmfest.com

Még több látnivaló lesz 2018-ban a gödöllői filmfesztiválon

Idén számos izgalmas kiegészítő rendezvény gazdagítja a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál programját. Májusban a vetítéséken kívül különleges hulladékszobor- és fotókiállítás is várja az érdeklődőket. 

www.godollofilmfest.com

 

A 2018-as gödöllői filmfesztivált május 25-től 27-ig tartják, és február 28-ig lehet még jelentkezni a versenyprogramokra. Ezen felül a szervezők Kárpát-medencei amatőr fotósok és filmesek számára 2018-ban országos pályázatként írták ki az „Ember és Természet” című fotópályázatot és a „Köztünk élnek” című filmpályázatot. Mindkét pályázatra több kategóriában is várják a nevezéseket.

 

www.godollofilmfest.com

 

Trash Art Magyarország – „Az újrahasznosítás művészete a biodiverzitásért” címmel hirdetik meg a hulladékszobor-versenyt, amelynek célja, széles körben felhívni az emberek figyelmét hulladékkezelésre és az újrahasznosítható hulladékban rejlő értékre. 2018-ban az alkotások témája a biodiverzitás védelme, és március 15-ig lehet jelentkezni a szobortervekkel az idei versenyre.

 

www.godollofilmfest.com

 

A fesztivállal egy időben idén ismét megrendezik az Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapokat, amelyen kiemelten a magyar és a versenyen kívüli neves nemzetközi alkotásokat vetítik az ország több nagyvárosában. A 2018-as nevezéssel kapcsolatos információkat a fesztivál hivatalos weblapján olvashatjátok.

 

Kapcsolódó cikk:

Már nevezhetsz a 2018-as gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra


 


HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz jelentkezz be!


Közösségi oldalak
A hónap fotója
2019. március
Császár László :
Cseszneki vár
36. GERECSE 50
Így látták az idei Gerecse teljesítménytúrák résztvevői ezt a borongós, kissé hűvös, húsvét...