11. E.ON Délibáb Teljesítménytúra és Gyaloglás

Túrázz, gyalogolj vagy Nordic Walking-ozz a Hortobágyon július 12-én!

Szerző:
TM.hu
2014. június 21.

Túrázz, gyalogolj vagy Nordic Walking-ozz a Hortobágyon július 12-én!

A teljesítménytúrázók és a Nordic Walking-ot kedvelők, 10 és kb. 22 kilométeres útvonalon a rövidebb és kényelmesebb sétát kedvelők pedig a 7 km-es gyalogláson ismerkedhetnek a Hortobágy szépségével, megcsodálhatják és fotózhatják a táj páratlan élő- és növényvilágát. A táv olyan utakon kanyarog, amelyeket az év többi részében kizárólag szürke marhák, ménesek, racka juhok, illetve a hortobágyi madarak birtokolnak, az út mentére terelt ménesek és nyájak pedig izgalmas társaságot biztosítanak az arra haladóknak.
 

www.futanet.hu
 

A Hortobágy Közép-Európa legnagyobb füves pusztája, a Világörökség része, amely számtalan lehetőséget hordoz magában a sportolásra. Lesz mit csinálni, ha már ott leszel, amellett, hogy akár egész nap a szemedet is legeltetheted, csodálhatod a Hortobágy csodálatos élővilágát, fotózhatsz - lesz mit!

Az egész pedig épp azért jó, mert ha elfáradtál, akkor csak le kell ülni, és napozni, vagy elindulni, bóklászni a környéken, enni egy adag jóféle gulyást, megnézni az egyedülálló lovas bemutatót - szóval: élvezni a hortobágyi nyarat! Megér egy napot, nem?
 

Cikkajánló