A premier előtt nézheted meg a hortobágyi vadlovakról szóló filmet

Négy jegyünk vár gazdára Török Zoltán gyönyörű természetfilmjére, amelynek premier előtti vetítése július 30-án lesz.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Szilágyi Attila / Természetvédelmi őrszolgálat / Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság / Vad Magyarország - Zoltán Török wildlife films's
2021. július 23.

Négy jegyünk vár gazdára Török Zoltán gyönyörű természetfilmjére, amelynek premier előtti vetítése július 30-án lesz.

A Vadlovak - Hortobágyi mese című film azért is különleges, mert bár természetfilm, mégis egy játékfilmhez hasonló történettel mutatja be a vadlovak és a hortobágyi puszta világát. Török Zoltán legújabb alkotása egy csikó, Csepke életét követi végig a születéstől kezdve, az ő szemén keresztül láthatja a közönség a ménesében lejátszódó drámákat, valamint a puszta változását évszakról évszakra.

Az alábbi videó csak egy kis kedvcsináló, de már nem kell sokat várni, hogy a mozikban is megjelenjen a Vadlovak - Hortobágyi mese, ráadásul - egy kis szerencsével - a hivatalos premier előtt is meg lehet nézni a filmet. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy küld el nekünk a válaszokat az alábbi három kérdésre. A megfejtők között 2 db páros belépőt sorsolunk ki film premier előtti vetítésére, amit július 30-án tartanak a Corvin moziban. A helyes válaszokhoz itt találsz egy kis segítséget.

  • Hol található a vadlovak eredeti élőhelye?
  • Honnan kapta a Przsevalszkij-ló ezt a nyelvtörő nevet?
  • Mióta élnek vadlovak a Hortobágyon?

A válaszokat ide kattintva adhatod meg, a nyerteseket e-mailben értesítjük július 28-án. A részletes játékszabályzat ide kattintva érhető el.






Cikkajánló