A Videoton labdarúgói is népszerűsítették a Kéktúrát

Jótékonysági árverésre bocsájtják az idei utolsó hazai rangadón viselt egyedi, az Országos Kéktúrát népszerűsítő mezeket, amelyekre december 16-án éjfélig licitálhattok a Vaterán. 

Szerző:
Acsai N. Ferenc - vidi.hu
Fotó:
vidi.hu
2013. december 10.

Jótékonysági árverésre bocsájtják az idei utolsó hazai rangadón viselt egyedi, az Országos Kéktúrát népszerűsítő mezeket, amelyekre december 16-án éjfélig licitálhattok a Vaterán. 

A Videoton FC a teljes bevételt a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlja fel.

 

2013 utolsó bajnoki mérkőzésén egy erre az alkalomra készített, exkluzív összeállításban lépett pályára a Videoton FC. A mérkőzésre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat felajánlotta, hogy Vidi bajnoki mezének elején lévő Máltai embléma lecserélődjön. Klubunk és a karitatív szervezet az Országos Kéktúrát előtérbe helyezve az egészséges életmód fontosságára és Magyarország természeti szépségeinek megismerésére szeretné felhívni a figyelmet. A túrázás olyan időtöltés, amely minden család számára megfizethető kikapcsolódást jelent. Az Országos Kéktúra útvonalát végigjárva a rendszeres sportoláson túl képet kaphatunk hazánk életéről, fejlődéséről, megismerhetjük mindennapjait, történelmét, föld- és vízrajzát, állatvilágát és természeti szépségeit.


A mez-különlegességekre online aukción lehet licitálni, a teljes bevételt a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlja fel a klub, hogy még többet segíthessenek a szegénységben élőknek így karácsony közeledtével.

 

 

A kezdőcsapat tagjainak 11 mezére december 9. 22:00 órától december 16-án 22:00 óráig lehet licitálni a Vatera oldalain.

 

 

 

Hasznos információk
Az árveréseket az alábbi linken tekinthetik meg szurkolóink:
Videoton FC jótékonysági mez-árverés

 

  

 

 


A győztes licitálók részére a csapat dedikálni fogja a mezt!


Kérjük, licitáljatok Ti is a mezekre, hogy még szebbé tehessük a rászorulók karácsonyát!
 

Cikkajánló