Ajándékot nyerhetsz terepfutással

Az Országos Erdészeti Egyesület kihívássorozata a tudatos terepi sportolást népszerűsíti.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Országos Erdészeti Egyesület
2022. február 4.

Az Országos Erdészeti Egyesület kihívássorozata a tudatos terepi sportolást népszerűsíti.

"Fuss az erdész szemével!" néven indított kihívás sorozatot az Országos Erdészeti Egyesület, hogy "kitágítsák a természetben sportolók látóterét és olyan összefüggéseket és érdekességeket mutassanak be, ami mellett amúgy jó eséllyel elfutnak az erdőben sportolók".

A kihívás lényege, hogy évszakonként kijelölnek kb. 10 km hosszú terepfutó köröket, amelyek telis-tele vannak erdészetileg fontos érdekességekkel. Az ideiglenes turistajelzéseken található QR-kódokat beolvasva tájékozódhattok a programról és az aktuális feladatokról.

Jelenleg a Tél a Pilisben nevű kihívás zajlik, amit február végégi tudtok teljesíteni. Az ide kattintva elérhető futókör kiinduló- és végpontja, a Kiskovácsi-puszta autóbusz állomás. A táv teljesítése közben az alábbi feladatot kell végrehajtani: fotózd le azt a sziklát, ami legjobban tetszett neked, és küldd el az erdeisportok@oee.hu e-mailcímre.

A beküldők között évszakonként 3 ajándékcsomagot sorsolnak ki, a programsorozat végén pedig egy hosszú hétvégét, négy fő részére, a Huszárkelőpuszta Vendégházban azok között, akik a négy évszakból legalább három kihívást sikeresen teljesítettek. A játékról még több információt ide kattintva érhettek el.



Cikkajánló