Augusztus végén ismét jön a Libegők Éjszakája

Augusztus 28-án újra megrendezik a Libegők Éjszakáját a hazai hegyekben. Az esti libegőzés élményét a Mátrában két különböző helyszínen, továbbá a Bükkben, a Budai-hegységben és a Bakonyban lehet kipróbálni.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Lillafüredi Libegőpark
Forrás:
sieljitthon.hu
2021. augusztus 25.

Augusztus 28-án újra megrendezik a Libegők Éjszakáját a hazai hegyekben. Az esti libegőzés élményét a Mátrában két különböző helyszínen, továbbá a Bükkben, a Budai-hegységben és a Bakonyban lehet kipróbálni.

A mátraszentistváni Síparkban, Budapesten a Zugligeti Libegőnél, az eplényi KalandHegyen, a lillafüredi Libegőparkban és a sástói Oxygén Adrenalin Parkban éjszakába nyúlóan üzemelő felvonókkal és színes programokkal várják majd a közönséget – közölte az eseményt koordináló Chernel István Sí- és Turisztikai Klaszter.

  • A Zugligeti Libegő 19.00 és hajnali 1.00 között lehet majd utazni a libegőn (utoljára 00.30 perckor lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni). A rendezvény erre az alkalomra szóló 2500 Ft-os retúrjeggyel lesz látogatható. A 2021. július 17-re elővételben megvásárolt jegyek, az elmaradt alkalom miatt természetesen augusztus 28-án is érvényesek! További részletek ITT.
  • Az eplényi Intersport Síaréna 11 és éjfél között várja a látogatókat, az utolsó libegő 23.45-kor indul vissza a hegytetőről. Ezen kívül más programok is lesznek: megnézhetjük az Ámos-hegyi kilátót, kipróbálhatjuk a mezítlábas ösvényt, este 20.30-tól kertmozihatunk, a gyerekeket pedig játéksziget szórakoztatja. További részletek ITT.
  • A mátraszentistváni Síparkban 10 és 20.30 között lehet élvezni a libegőket, ahol panorámaliftezéssel, hüttézéssel és túrákkal várják az érdeklődőket. Szombat, vasárnap pedig bringás programok minden mennyiségben. További részletek ITT.
  • A Sástót és az Oxygen Adrenalin Parkot összekötő, 500 méter hosszú Mátra Libegő meghosszabbított nyitvatartással, 9-től egészen éjfélig üzemel majd, míg az Oxygen Adrenalin Park a szokásos nyitvatartás szerint, azaz 9-től 19 óráig. A bobpálya melletti büfé szintén egészen éjfélig üzemel, szendvicsekkel. Ezen a helyszínen nincs elővételes jegyvásárlás, az aznap megváltott jegyek a nap folyamán bármikor felhasználhatók. További részletek ITT.
  • A Lillafüredi Libegőpark pénztára ezen a napon 10-től este 20 óráig tart nyitva. A Libegőparkban és az Oxigén Sétaúton egy rejtvényfejtő játékkal várják a résztvevőket, melynek végén a megfejtések Libegős ajándékokra válthatók. Jegyeket a helyszínen lehet megvásárolni, jegyárak ide kattintva. További részletek ITT.
  • Sátoraljaújhelyen, a Zemplén Kalandparkban a libegő jelenleg ugyan átépítés alatt áll, ettől függetlenül készülnek ők is programmal: az éjszakai bobozási lehetőség várhatóan sokak számára önmagában is elég vonzó program lehet.
Cikkajánló