„Az ezerarcú Kárpát-medence” fotópályázat

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark (ÓNTE) és a Magyar Földtani Védegylet Egyesület (MFV) közös fotópályázatot hirdet „Az ezerarcú Kárpát-medence” címmel.

Szerző:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Fotó:
Gulyás Attila
2014. december 2.

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark (ÓNTE) és a Magyar Földtani Védegylet Egyesület (MFV) közös fotópályázatot hirdet „Az ezerarcú Kárpát-medence” címmel.

A fotópályázat célja: a Kárpát-medence sokoldalú természeti és kulturális értékeinek bemutatása és népszerűsítése.

 

A fotópályázat kategóriái: Ember és környezet, Földtudományi érték, Tájképi érték.

 

A fotópályázat követelményei:

- Fotóival pályázhat minden 18. életévét betöltött európai uniós állampolgár, nemtől, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül.

- A pályázóknak nevezési lapot kell kitölteni.

- Egy pályázó kategóriánként 1-1, azaz maximum 3 darab fekete-fehér vagy színes képpel nevezhet (egy példányos nevezési lappal).

- A fotóknak kapcsolódniuk kell a feltüntetett kategóriák egyikéhez és a fotópályázat címéhez.

- A pályázaton olyan képek nevezhetőek, melyek a szervezők által kiírt korábbi fotópályázatokon még nem kerültek kiállításra. A képeket e- mailben kell beküldeni, JPEG formátumban.

- Az e-mailben történő jelentkezéskor fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét és telefonszámát, valamint a beküldött fotók címét, specifikációját, készítésének idejét és helyét. A sorozat nem számít egy képnek, tehát a pályázónként maximálisan beküldhető képek száma így sem haladhatja meg a 3 darabot. A sorozatot a zsűri megbonthatja, amennyiben a szerző ezt írásban nem tiltja meg.

 

 

A fotók beküldési határideje: 2015. február 15., a fotók érkezési sorrendben kerülnek fel az MFV facebook oldalára (www.facebook.com/vedegylet) és honlapjára.

 

A fotók beküldési címe: 1000arcukarpatmedence@gmail.com

 

Nevezési díj: 2000 Ft, amelyet az alábbi számlaszámra kérünk átutalni: 10102842-09612500-01003001 (Magyar Földtani Védegylet Egyesület). Az átutalás közlemény rovatában kérjük feltüntetni: „Fotópályázat 2014”. A banki igazolást, illetve a befizetést igazoló csekkszelvény szkennelt másolatát a pályázati képek beküldésével egyazon e-mailben kérjük mellékelni a megadott címre.

 

Díjazás és részletes információk: http://opusztaszer.hu/skanzen/kunsagi-erdeszhaz/fotopalyazat

Cikkajánló