Az ország legjobb jégpályái egy helyen

Itt repkednek a mínuszok, a korcsolyád már éles, de nem tudod, hol van a legközelebbi pálya? Itt a megoldás egy kattintásnyira!

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Szabó Eszter / MTSZ (Kiemelt kép)
Forrás:
Természetjáró.hu
2023. december 8.

Itt repkednek a mínuszok, a korcsolyád már éles, de nem tudod, hol van a legközelebbi pálya? Itt a megoldás egy kattintásnyira!

Sokan nem tudják, de a Magyar Természetjáró Szövetség kiadásában készülő Természetjáró oldalon (és az applikációjában) nem csupán a legjobb túrákat és látnivalókat gyűjtötték össze, hanem például a jégpályákat is. Így ha szeretsz korizni, de fogalmad sincs, hol tudnád ezt a közeledben megtenni, kattints az alábbi térképre a jégpályákért, vagy a "Tudj meg többet" gombra, ahol az országos listát találod.

A pályák között van, amelyik csak a karácsonyi időszakban működik, de van, amelyik novembertől márciusig. Van fedett és nyitott, sok helyen pedig zenés-koris bulikat is tartanak hétvégente. A Természetjáró oldalán összehasonlíthatod az árakat és a szolgáltatásokat, valamint megnézheted a nyitvatartást is. Jó csúszkálást!

Mivel a lista folyamatosan bővül, ezért te is segíthetsz azzal, hogy tájékoztatod az oldal szerkesztőit egy olyan helyről, ami esetleg még nem került fel a Természetjáróra. Ha tudsz ilyenről, küldd el nekik a termeszetjaro kukac termeszetjaro.hu címre!





Cikkajánló