Betyárvilág: a Cuha-völgybe kalauzol az új mobilapp

Nem egy szokványos túraappról van szó: ha letöltöd az alkalmazást egy iránytű fogja mutatni az utat állomástól állomásig.

Szerző:
TM
2020. március 4.

Nem egy szokványos túraappról van szó: ha letöltöd az alkalmazást egy iránytű fogja mutatni az utat állomástól állomásig.

A Bakonyerdő Zrt. azt ígéri, a telefonos alkalmazás olyan helyekre visz el bennünket, amelyeket nélküle talán soha nem fedeztünk volna fel. Minden helyszínen meghallgathatsz egy történetet, és megismerkedhetsz a bakonyi betyárokkal.

Az alkalmazás letöltése után nincs is más dolgod, mint felkeresni a Kőpince Fogadót a Cuha-völgynél, meghallgatni az első sztorit, követni az instrukciókat, és helyesen válaszolni a kérdésekre. Ha ez mégsem jönne össze, az alkalmazás egy kicsit hosszabb útvonalon fog elkalauzolni a következő állomásra, de aggodalomra semmi ok, elveszni nem lehet. Akkor sincs baj, ha elfogy a térerő, az applikáció ugyanis GPS alapú, és offline is működik. A túra utolsó helyszíne a Kőpince-barlang, ha itt jársz, már túl vagy a 7-7,5 km hosszú, 4-5 órás kalandos túrán. Indulás előtt ne felejtsd el teljesen feltölteni a telefonodat!

Az alkalmazást Androidra itt, iOs-re itt tudod letölteni.

Cikkajánló