Csúszhat a rajt és változik a pálya az UTMB-n!

A szervezők a nagyon nehéz körülmények miatt a pálya lerövidítésén gondolkoznak, lehet, hogy a rajt is csúszik az UTMB-n.

2012. augusztus 31.

A szervezők a nagyon nehéz körülmények miatt a pálya lerövidítésén gondolkoznak, lehet, hogy a rajt is csúszik az UTMB-n.

Németh Csaba esélyesként indul a 2012-es Ultra Trail du Mont Blanc futóversenyen.

A helyszínen tartózkodó - az online közvetítésben is közreműködő - Molnár Anikó két képet küldött Csaba helyszíni edzéseiről. Helyszín: Col de Balme, Franciaország.

 

Sok szó esett a helyszínről, az UTMB-ről, Németh Csaba esélyeiről honlapunkon és facebook falunkon is, kevesebb a támogatókról: Telenor Magyarország Zrt., Volkswagen Magyarország (Porsche Hungária Kft.), vidi.hu. Köszönet a segítségükért!

 

 

 

 

FONTOS!

A jelen online-tudósításban foglalt valamennyi írásos és képi anyag szerzői jogi védelem alatt áll, melyek vonatkozásában a szerző minden jogot fenntart. Jelen tudósításban foglalt bármely írásos, vagy képi anyag átvétele esetén az átvevő köteles a jelen weboldalra utaló egyértelmű hivatkozást közzétenni (pl: forrás: www.turistamagazin.hu). Internetes honlap az átvételkor a forrásmegjelöléshez élő linket is köteles kapcsolni oly módon, hogy arra kattintva az olvasó közvetlenül jelen tudósításra jusson.

 

Szöveg és fotó: Molnár Anikó

 

Cikkajánló