Drónos kincskeresés és kerékpáros kalandpálya Pogányon

Elkészült a Zsályaliget Élménypark, ami nyártól természetközeli kikapcsolódási lehetőségekkel várja a családokat Pécs közelében.

Szerző:
turizmusonline.hu/elmenypark.zsalyaliget.hu
Fotó:
Zsályaliget Élménypark
2016. február 11.

Elkészült a Zsályaliget Élménypark, ami nyártól természetközeli kikapcsolódási lehetőségekkel várja a családokat Pécs közelében.

Júniusban nyitja meg a kapuit Pogány völgyében, természetes környezetben, források, tavak, patakok közvetlen közelében az új élménypark. Központban az ember és a természet összhangja: kiépítettek interaktív tanösvényt, játékos agrárfarmot és kerékpáros kalandpályát is. A parkhoz tavak is tartoznak, így nyáron például evezni, télen pedig korcsolyázni lehet majd.

 


Van Streetworkout-pálya erőnléti elemekkel, kiépítettek túraútvonalakat, a gyerekeknek pedig állatkertet és állatsimogatót hoztak létre. Több helyen nyomózó-fejtörő kalandjátékot alakítottak ki, és az okostelefonnal rendelkezők számára plusz attrakciós elemek válnak elérhetővé. Érdekesnek ígérkezik a drónos kincskeresés is.

 


A beruházás célja az volt, hogy egy innovatív, fejlett technológiával felszerelt, okosház funkciókkal ellátott, akadálymentes szórakoztató központot hozzanak létre, amely részben európai uniós támogatásból (238 millió Ft) valósult meg.

 

Bővebb információ a Zsályaliget Élménypark honlapján: elmenypark.zsalyaliget.hu

 

Kapcsolódó cikkeink:

Öt menő kalandpark a családdal

Hat szuper kalandpark itthon

 

 

Cikkajánló