Egymillió LEGO-kocka és Mauritius-szigeteki nyereményút az Utazás kiállításon

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje, az Utazás kiállítás 2015. február 26. és március 1. között nyitja meg újra kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás évről évre több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékokkal és látványos programokkal várja a látogatókat.

Szerző:
PR-cikk
2015. február 10.

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje, az Utazás kiállítás 2015. február 26. és március 1. között nyitja meg újra kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás évről évre több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékokkal és látványos programokkal várja a látogatókat.

A kiállításon találkozhattok többek között Olaszország, Törökország, Thaiföld és Ciprus kiállítóival, de a belföldi kínálat sem marad el. A Neckermann, a Robinson Tours, a Sun&Fun és az Unitravel irodák mellett a Balaton régió például több mint 20 kiállítóval jelenik meg, valamint jelen lesz Vas és Békés megye, Győr, Debrecen és Pápa városa is.

 

A kiállítás legnagyobb attrakciója azonban minden bizonnyal az a 180 m2-es Magyarország-térkép lesz, amely 1 000 000 LEGO-kockából épül majd fel. Az országban idáig még nem épült ekkora térkép LEGO-ból, de az Utazás kiállításon elkészül a gigantikus látványosság. És hogy lehet, hogy a kiállítás ideje alatt készül el a térkép? A tihanyi apátság, a Szent István-bazilika vagy a hortobágyi Kilenclyukú híd mellé a látogatók által kirakott LEGO-munkák is felkerülnek, és ezekkel lesz teljes az ország képe. A kicsiket a LEGO Store Játszóház várja, ahol a legújabb játékokat is kipróbálhatják, a jó hangulatról pedig ember nagyságú LEGO-figurák gondoskodnak.

 

 

Az Utazás kiállítás nyitja a tavaszi szezont. Ilyenkor a hosszú tél után már mindenki napsütéses, vidám napokra vágyik. Idén egy szerencsés párt elrepítünk a világ egyik legszebb és legnaposabb szigetére. A versenybe kerüléshez az Utazás kiállításra jegyet váltó látogatóknak egy pár kérdésből álló nyereményszelvényt kell kitölteniük. Ezeket a szelvényeket az A pavilon több pontján is leadhatják. A helyes választ adók közül kerül majd ki az az egy szerencsés, aki megnyeri az 1 hetes, 2 fő részére szóló Mauritius-szigeteki álomutazást.

 

A Teszt&Go elnevezésű autós programon megjelennek a hazánkban kapható autómárkák, így megismerkedhetnek különböző kategóriák régebbi és új modelljeivel is. Kiváló alkalom lehet ez egy autó vásárlás előkészítéséhez, tájékozódáshoz vagy egy-egy modell teszteléséhez. Tesztvezetések, személyes tanácsadások és sok-sok autó testközelből.

 

A kiállítás első napja szakmai nap (február 26-a, csütörtök), amelyre drágább belépőjegy érvényes. A belépővel az egyidejű Bringa Expo és Afrika Expo kiállítások is megtekinthetők. Szintén az idei év különlegessége, hogy a LEGO Store Budapest jóvoltából minden belépő mellé adunk egy 500 Ft értékű LEGO-kupont.

 

Az eseményre több kedvezményes jegy is elérhető, amelyek listája megtalálható a kiállítás weboldalán. A belépőjegyet online 2500 Ft helyett 1900 Ft-ért lehet megvásárolni, így a kasszáknál való sorban állás is elkerülhető.

 

 

Bővebb információ:
www.utazas.hungexpo.hu

www.facebook.com/utazaskiallitas

Cikkajánló