Fedezd fel hazánkat értékes ajándékokért!

Ezúttal is országjárása biztatunk benneteket, csak most a túraélményeken felül ajándékok is várnak rátok.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Adobe Stock (Kiemelt kép)
2022. március 18.

Ezúttal is országjárása biztatunk benneteket, csak most a túraélményeken felül ajándékok is várnak rátok.

Kiadónkkal, a Magyar Természetjáró Szövetséggel közösen egy „országjárós” kihívásra hívunk benneteket a következő hetekben. A játék során összesen hat kérdést teszünk fel, a válaszokhoz öt esetben bakancsot kell húzni, egy feladvány helyes megfejtését pedig az áprilisi nyomtatott kiadásunkban találjátok.

Bár az ország különböző pontjain (Mátra, Mecsek, Balaton-felvidék, Bakony és Budapest) lapulnak a megfejtések, megéri felkerekedni a helyes válaszokért, ugyanis a játékunk fődíja egy Columbia multisportcipő, de kisorsolunk majd egy Deuter hátizsákot egy McKinley Adventure túrabotot is.

Aki kedvet kapott az országjáráshoz, ide kattintva találja a kérdéseket és itt is tudja a helyes megfejtéseket beírni. Kapkodni nem kell, ugyanis június 15-ig van időtök megtalálni és megadni az összes megfejtést, a sorsolást pedig június 16-án tartjuk. A részletes játékszabályzat ide kattintva érhető el.

Nyereményeink
  • Columbia Escape Thrive Ultra multisportcipő a márka legújabb fejlesztésű, magasított talpú, terepfutó és szabadidős sportcipője, Navic Fit System a cipő felsőben a sarokcsont felett félkörben átívelő merevítés, melynek célja, hogy a sarkat fixen tartsa a cipőben és meggátolja annak csúszkálását.
  • Deuter ACT Lite 23 hátizsák könnyű, fiatalos túrazsák ideális társ az egynapos túrákhoz, Aircomfort hátszerkezete maximális szellőzést biztosít. Bluesign® tanúsítványos anyagból készült
  • McKinley Adventure túrabot 3 részes trekking bot, kényelmes parafa markolattal és állítható csuklópánttal



Cikkajánló