Futóedzés Németh Csabával

Ha éppen új futócipőt szeretnél, ha mindig is szeretted volna kipróbálni a legjobb bringákat, akkor szombaton irány Csillebérc és a Mozgásvilág Tesztnap!

Szerző:
DBS
forrás: mozgasvilag.hu
Fotó:
mozgasvilag.hu
2013. szeptember 23.

Ha éppen új futócipőt szeretnél, ha mindig is szeretted volna kipróbálni a legjobb bringákat, akkor szombaton irány Csillebérc és a Mozgásvilág Tesztnap!

Gyalog, futva és két keréken természetjárók most régi álmaikat valósíthatják meg Budapesten 2013.09.28-án.

 

A bringásokat ingyenes gyorsszervízzel, nyereményjátékkal, gyermekek számára kiépített ügyességi pályával várják a Csillebérci Szabadidőközpontban, de a legvonzóbb mindenképpen az a lehetőség, hogy ingyenesen kipróbálhatod egy tesztkörön 21 márka jövő évi modelljeit.

 

 

A bakancsosok és terepfutók is kipróbálhatják a lábbeliket a hegyen egy 4,5 km-es terepkörön, így sokkal biztosabban találhatjátok meg jövőbeli túráitokhoz a legalkalmasabb cipőt, bakancsot, mintha egy túraboltban sétálgatnátok csak bennük.

 

A terepfutás szerelmeseit más izgalmakkal is várják a szervezők. Most kipróbálhatjátok az amerikában már nagyon népszerű spártai futást és tanácsokat kérhettek hazánk nemzetközi szinten is eredményes terepfutójától, valamint a magazinunk bloggerétől, Németh Csabától, akivel 11 órakor együtt is futhattok egy közös kört.

A Tesztnapon a részvétel ingyenes, de feltételekhez kötött, amelyekről bővebben tájékozódhattok a mozgasvilag.hu oldalon.

 

Csillebércen ott lesz a Turista Magazin standja is, ahol akciós ajánlattal várunk titeket!

 

Cikkajánló