Gazdát keres egy hátizsákunk

Ha hiányzik a repertoárodból egy közepes méretű, profi túrazsák, most nagyon könnyen pótolhatod.

Szerző:
Turista Magazin
Fotó:
Gulyás Attila
2016. október 18.

Ha hiányzik a repertoárodból egy közepes méretű, profi túrazsák, most nagyon könnyen pótolhatod.

Még a nyár közepén kaptunk tesztelésre egy 50 literes Thule hátizsákot, amely azóta itt pihen a Károly körúti szerkesztőségünkben. Mivel egy ilyen profi túrafelszerelésnél egyáltalán nem rendeltetésszerű, hogy egy fogason lógjon a belvárosban, elhatároztuk, útjára engedjük, hogy segítse azt, aki rendszeresen jól megtömné, majd elvinné világot látni.

 

Aki kedvet kapott hozzá, most pofonegyszerűen juthat hozzá: fizess elő a Turista Magazinra október 31-ig, és reménykedj benne, hogy november 2-án téged fogunk kisorsolni. Veszteni így sem fogsz, mert egy évig házhoz érkezik a kedvenc újságod.

 

És hogy azok se maradjanak le az akcióról, akik a közelmúltban fizettek elő ránk: a sorsoláson azok is részt vesznek, akik október 1-től fizettek elő a magazinra. A nyertest ímélben értesítjük, és a leendő szerencsés már most készüljön fel lelkileg, hogy az első thulés túrájáról kérünk majd egy rövid, képes élménybeszámolót.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyereményjáték szabályzata


A játék célja


Azért írtuk ki ezt a játékot, hogy neked, mint a Turista Magazin októberi előfizetőjének, hogy meglepetést okozhassunk.


A) Játék időtartama
A játék kezdete: 2016. október 1.
A játék vége: 2016. október 31. éjfél
Sorsolás: 2016. november 2. (1075 Budapest, Károly krt.11.)

 

B) Játék szervezője
A játék szervezője, kitalálója és a nyeremény biztosítója a Magyar Természetjáró Szövetség (székhely: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31. II. 3.; adószám: 19001511-2-42; nyilvántartási szám: 49 ), a továbbiakban: Szervező.


C) Nyeremény: Thule hátizsák


D) Részvételi feltétel
A felhasználó a regisztrációval feltétel nélkül, kifejezetten és előzetes teljes körű tájékoztatást követően hozzájárul, hogy a regisztrációnál megadott adatait az B) pontban meghatározott Szervező visszavonásig kezelje. A nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévét betöltött, Magyarországon állandó lakcímmel és telefonszámmal, valamint érvényes ímélcímmel rendelkező magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen előfizetnek a weboldalunkon, és a játék időtartama alatt be is érkezik az előfizetési díj. A nyereménysorsoláson az vesz részt, aki elfogadta és megfelel a részvételi feltételeknek. A regisztrációval a résztvevő előzetesen hozzájárul ahhoz is, hogy a Szervező a nevét nyerés esetén nyilvánosságra hozza a nyereményakciót követően, illetve elérhetővé tegye azt az eredmény kihirdetésétől számított 30 napon keresztül.

 

E) A játékba kerülés feltételei
A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó az A) pontban meghatározott időtartam alatt előfizessen a Turista Magazinra a www.turistamagazin.hu felületen, és megadja az ímélcímét, adatait a Turista Magazin weboldalán, valamint be is érkezett az előfizetési díj a magazin kiadójának, a Magyar Természetjáró Szövetség bankszámlájára. Számlaszám: 11786001-20107790-00000000 OTP Bank Nyrt. A részvétel önkéntes. Szervező a jogosulatlan felhasználásból, illetve kiskorú általi regisztrációból eredő jogvitákért nem tartozik helytállni. Szervezőt szintén nem terheli felelősség a felhasználó számítógépének meghibásodása miatti sikertelen részvétel miatt. A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat. Többes részvétel esetén az érvénytelen regisztrációkat a Szervező törli, így a többes regisztráló a sorsoláson sem vehet részt.


F) A nyertesek kiválasztása
A nyeremény véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra, a www.random.org véletlenszám-generátor segítségével. A sorsoláson részt vesznek a D) és E) pontban leírtaknak maradéktalanul megfelelő előfizetők, akik sikeresen előfizettek a magazinra. A Szervező a nyertesek értesítését a sorsolás után, az előfizetők által a regisztráció során megadott ímélcímen kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről. A részvevők a játékban való részvétellel meghatalmazást adnak a Szervezőnek, hogy a játékkal kapcsolatosan ímélben felvegyék vele a kapcsolatot. A kiértesítést követően a résztvevőnek 7 nap áll rendelkezésére, hogy a kiértesítésben - a nyeremény átvételének módjáról - feltett kérdésekre válaszoljon. Ha ezt elmulasztja, akkor az ajándékjogosultság elvész, a nyertes később nem érvényesítheti a nyeremény átvételére vonatkozó igényét, és a Szervezővel szemben sem kártérítési, sem egyéb megtérítési igénnyel nem élhet.
A Szervező jogosult ellenőrizni a nyertesek regisztrációit, azok valódiságát. A játékban nem vehetnek részt a B) pontban meghatározott cégek munkatársai és azok Ptk. szerinti hozzátartozói.


G) Nyertes és nyeremény
A nyerteseket ímélben értesíti ki a Szervező. A nyeremények (kivétel a TM-előfizetés) átvétele az ímélben egyeztetett módon zajlik. A nyereményekkel kapcsolatosan a nyerteseket nem terheli személyijövedelemadó-fizetési kötelezettség, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átvételéhez való utazás költsége) őket terhelik. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra átruházhatók. A nyertes tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi, az adott nyereményjátékhoz kapcsolódó felhasználásához. A nyertesek tudomásul veszik, hogy ha a kiértesítéstől számított 7 naptári napon belül nem jelentkeznek a nyereményekért, azt a Szervező úgy veszi, hogy a nyereménnyel összefüggésben semmilyen igényt nem támasztanak.

 

Cikkajánló