Hírek

HAJRÁBA ÉRT ELŐFIZETŐI AKCIÓNK

Ha még nem vagy elfizetője a Turista Magazinnak, december 6-ig nem csak a szórakoztató, informáló, és szép magazinért, valamint alap kedvezményekért érdemes előfizetni... értékes nyeremények várnak!

2012. november 29.

Ha még nem vagy elfizetője a Turista Magazinnak, december 6-ig nem csak a szórakoztató, informáló, és szép magazinért, valamint alap kedvezményekért érdemes előfizetni... értékes nyeremények várnak!

Ha előfizetsz magazinunkra alapból 4 dolog a Tied:

1. Az alap 495 Ft ár helyett 400 Ft/lap áron jutsz a magazinhoz

Így éves szinten két lap ingyen van.

 

2. Extra tartalmakhoz férsz hozzá elsőként

A magazinunkban megjelent egyes cikkek extra vagy teljes tartalmát az újságban megjelent anyag végén található kóddal tudod elolvasni.

 

3. Előfizetői akciókban részvétel

Akcióinkban értékes nyeremények várnak, melyeket nem csak az új előfizetőnk között sorsolunk ki!

 

4. Biztos kézbesítés

Nem kell az újságárusok között rohangálnod, hogy megszerezd a legfrissebb lapszámot. Egyenesen Neked kézbesítjük a legújabb természetjáró információkat!

 

 

Ezeken felül karácsonyi akciónk keretében tovább díjazzuk, ha előfizetőnk vagy. Aki december elején legalább 2013. március 1-ig előfizetőnk a Turista Magazinra, automatikusan részt vesz év végi “Nagy Karácsonyi Ajándék sorsolásunkon.

Sorsolásunk nyereményei:

1) Via ferrata túra Ausztriába
2 személy számára, 1 hétvégére (szombat-vasárnap). A nyertes az osztrák via ferrata paradicsomban, Höllentalban, az igényének megfelelő nehézségű túrát tehet szakvezetéssel. A nyeremény tartalmazza a túravezetést, az utazást és a felszerelések kölcsönzését, de nem tartalmazza a szállást és az étkezést - ez utóbbiak a nyertes költségei.
Szervezésben a Tengerszem Klub készséggel áll rendelkezésre.

2) Romantikus vendégszállás Nagybörzsönyben
2 személyre, és két éjszakára (péntek-vasárnap) a Vízimalom Vendégházban. A nyeremény nem tartalmazza az étkezést, sem az odautazást.

 

3) 40.000 Ft értékű Grisport bakancs vásárlási utalvány

A vásárlási utalvány bármelyik Grisport bakancs vásárlásánál felhasználható, készpénzre nem váltható, és átruházható.

 

Sorsolás 2012. december 10-én, a Turista Magazin irodájában. A nyertesek névsorát weboldalunkon, és facebook falunkon is közzé tesszük. A nyerteseket emailben is értesítjük. A nyeremények pénzre nem válthatók, de átruházhatók. Amennyiben egy nyertes nem jelentkezik a nyereményéért a sorsolást követő 2 héten belül, a nyeremény új sorsoláson vesz részt.

 

Ha még nem vagy előfizetőnk, weboldalunkon keresztül könnyedén megteheted!

Kattints: www.turistamagazin.hu/elofizetes.html

 

Cikkajánló