Keresés eredménye

Túrafelszerelések, amelyeket egy kisebb lottónyereményből is megvehetsz

Mi van, ha nyersz a lottón? Egyeseknek pontos forgatókönyve van, hogy mire költik a pénzt, de legtöbben azt se tudják, hirtelen mit csináljanak az ölükbe hullott szerencsével. Segítünk, hogy az álmodozás valósághűbb legyen, és ajánlunk néhány szuper túracuccot, amit ha megütöd az Ötöslottó főnyereményét, egyszerre gond nélkül megvehetsz, még akkor is, ha nem több száz milliót nyertél. 

2017.04.10.

Tíz témában várjuk a hónap fotóját

Előttünk három és fél csodálatos évszak, és csupa nagyszerű alkalom a fotózásra! A Hónap Fotója pályázatunkon a meghirdetettől eltérően, február 12-ig "Hozd képbe a tavaszt" témában várjuk a fotóitokat.

2015.01.23.

DÍJAZZUK ELŐFIZETÉSED!

Előfizetői akcióink keretében a kedvezőbb ár, biztos házhozszállítás és a garantált ajándékok mellett most értékes nyeremények is várnak!

2014.05.08.

FOTÓPÁLYÁZAT - Szimmetriák a természetben

Magazinunk februári fotópályázatára igazán kreatív felvételeket remélünk. A természetben általatok felfedezett és lefényképezett szimetriákért cserébe értékes nyereményeket adunk a legjobbaknak.

2014.02.06.

POLÁR PULCSIT SORSOLTUNK

Múlt heti játékunk keretében egy kérdésre kellett helyesen válaszolnotok, hogy Fortuna segítségével a Vadvidék Túrabolt felajánlását, egy Iguana polár pulóvert nyerjen egy valaki.

 

2012.12.17.

HAJRÁBA ÉRT ELŐFIZETŐI AKCIÓNK

Ha még nem vagy elfizetője a Turista Magazinnak, december 6-ig nem csak a szórakoztató, informáló, és szép magazinért, valamint alap kedvezményekért érdemes előfizetni... értékes nyeremények várnak!

2012.11.29.